Acasa Top SecretArmata Colonelul Răduţ Bîlbîie, director al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice MApN

Colonelul Răduţ Bîlbîie, director al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice MApN

scris de M.A.
131 afisari

Colonelul Răduţ Marian Bîlbîie a fost numit miercuri în funcţia de director al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice (DIRP) a MApN.

Colonelul Radut Bilbiie

Colonelul Răduţ Bîlbîie, director al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice MApN

Noul director al DIRP este conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe filologice şi are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul relaţiilor publice şi jurnalismului. Anterior, colonelul Răduţ Marian Bîlbîie a îndeplinit funcţiile de redactor-şef al Redacţiei militare de radio şi de director al Trustului de Presă al Ministerului Apărării Naţionale.

Colonelul Răduţ Marian Bîlbîie a preluat funcţia de director al DIRP de la contraamiralul de flotilă Tiberiu Frăţilă, care a fost numit în funcţia de locţiitor al directorului Direcţiei pentru Industria de Apărare şi Produse Speciale din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

13 comentarii

digital 23-05-2012 - 15:01

puteau să-l pună și pe,Pâlpâie în locul handycapatului contratolpilor,că tot era mai bun!
Bîlbîie va fi de o mie de ori mai bun!

Neacsum 23-05-2012 - 17:34

Domnule ce nume predestinat relatiilor publice .Ne trebuie unul Surdu la transmisiuni, unul Orbu la cercetare, Ologu sef la trupele terestre,si am pus-o. Trecand peste gluma, ” faptele va vorbi .”

mos teaca 23-05-2012 - 17:46

Nu va bucurati degeaba…si asta e cu „cenzura”..

Cetățean 23-05-2012 - 21:30

Numele omului chiar ca n-are nicio importanță. Înteleg gluma, dar îl știu pe Radu. Oameni buni, e jurnalist cu peste 20 de ani de experienta si mai e si profesor de comunicare publica la doua universități. Tipul chiar e tare. O sa vedem. Vorba lui neacsum: faptele va vorbi, n-am nicio îndoială.

Ioan 24-05-2012 - 07:03

Si pe Fratila l-au prespalat si l-au pus la adapost, in loc sa-l faca beneficiar al legislatiei aberante care a lovit in militarii romani, pe care o lauda asa de mult ca fiind corecta? De ce?
Domnule Dobritoiu, si dumneavoastra va lasati teleghidat?
Pentru cat rau a facut acest individ „toxic” Armatei Romane, trebuia sa-i face cadou o pensii „contributiva”, nu sa-l protejati intr-o functie in care este paralel cu atributiile concrete.
Ce competenta are acest mancator de „rahat” in domeniul industriei de aparare? Ce-l recomanda pentru acest post? Poate face el diferenta intre dioda si tranzistor? Dar intre surub si piulita?
Domnule Dobritoiu, cu astfel de decizii va faceti de minune? Ori nu-i cazul.
Asteptam noile functie pentru Lupu si apoi pentru Lucan.
Daca si astia scapa de pensia „contributiva”, apoi luati-va adio de la cei care v-au acordat incredere atunci cand, in opozitie fiind, ati fost nominalizat pentru functia de ministru.
Fiti demn domnule ministru? Nu ne vindeti si nu ne batjocoriti si dumneavoastra, ca au reusit altii inaintea dumneavoastra pentru cel putin doua generatii de acum inainte.

TOM Cc 24-05-2012 - 15:37

Fratila ?? contraamiralul care in viata lui nu a comandat o un kaiac sau o barca cu motor !!! Halal marinar ,asta nu a navigat nici pe un parau sau rau !!!

Dorin C. 24-05-2012 - 18:31

Oamenii se mai „cintaresc” si dupa seriozitatea numelor.lor. Cum vrei sa ai de-a face cu oameni seriosi, de la care sa astepti decenta, corectitudine etc. cind vezi ce nume au? Insasi chestia asta spune multe despre personalitatea unuia sau altuia. Nume de genul asta nu se pun prin forta, iar cel in cauza nu ia absolut nici o masura pentru a indrepta situatia. Eu nu stiu cum cineva poate aparea in public cu astfel de nume? Si mai vrea si „renume” la nivel de virf. Exemple de genul asta, din pacate, sint din abundenta la noi.

digital 24-05-2012 - 18:38

să faci referire la Băsescu,cumva?!
n-aș crede!!!!

Dorin C. 25-05-2012 - 02:35

Eu vorbesc de cel in cauza. Cind vezi astfel de nume, in primele secunde te bufneste risul. La noi e plin de nume din astea extrem de pocite.

Cetățean 24-05-2012 - 21:27

Dorin C., comentariul tău semidoct nici măcar nu poate fi comentat. Cred că te-ai născut din greșeală în generația asta. În perioada de aur a extremismului ai fi făcut carieră. Mai ales cu numele tău superb și pur.

Dorin C. 25-05-2012 - 02:28

Daca tot te deranjezi sa comentezi, poti sa-mi spui si mie cam ce origini au astfel de nume? In ce mod cineva accepta asa ceva sa-i devina nume oficial pe orice document de identitate? Probabil prima persoana care are un astfel de nume nu are cine stie ce educatie sau inteligenta. Apoi urmasii n-au incotro si trebuie sa poarte numele parintilor. Nu? Dar cind unul mai „rasarit” din familie (ca cel in situatia de fata) are sansa sa faca mai mult in viata decit predecesorii lui, fiind evident mai inteligent si cu studii inalte, oare de ce nu ia masuri de „slefuire” a numelui pentru a impune mai mult respect, mai ales ca devine atit de public. Oare e o chestie de mindrie in familie? Imi tin numele cu orice pret ca doar tata mi l-a dat. Eu nu ma leg de omul in sine. Probabil e foarte capabil, pregatit etc., dar numele e prima „reclama” a unui om care ii da imagine, mai ales cind devine o personalitate in viata publica. Uita-te la vedetele de muzica, actori etc., foarte multi recurg la alte nume.

Ion 25-05-2012 - 13:47

Probabil ca exista destule locuri in lumea civilizata in care astfel de opinii ar fi putut fi atacate in instanta. Dreptul la viata privata si identitate al fiecarui cetatean este mai presus de parerile (fondate sau nu prea) cu privire la nume, rasa, sex, orientare politica, religioasa sau de sex. Nu va cere nimeni sa aplaudati, dar nu-i cereti omului sa-si schimbe identitatea fiindca nu puteti dormi noaptea de grija numelui lui!
Ma intriga faptul ca unele dintre aceste aprecieri vin chiar din partea unora care se declara pusi in slujba informarii corecte si care (intamplator sau nu) chiar il cunosc pe Radu Bilbie foarte bine. Face emisiuni de radio de aproape doua zeci de ani si nu si-a ascuns numele niciodata. Dar, probabil, unii dintre cei ce comenteaza acest aspect isi neaga si calitatea de roman atunci cand intra in relatii cu strainii.

Dorin C. 25-05-2012 - 17:30

Haideti sa vorbim generalitati si sa iesim din sfera justitiei atit de agreata de dumneavoastra. Armata si politia (in general) din toate tarile au reguli si tot felul de coduri de conduita in ceea ce priveste aparitia fizica a membrilor lor. Nu-i asa? Nu sint admisi ca si candidati orice oameni care manifesta diferite handicapuri. Toti sint atenti la imaginea acestor institutii in viata publica. Oare de ce nu s-ar aplica regula si la numele indivizilor care au o ascensiune la virf si care in fiecare zi vor fi pe buzele mass-mediei, tot felul de conferinte in tara, strainatate, interviuri etc.? Asta nu e imagine? Place, nu place, ar trebui sa se tina cont si de asa ceva. Cunoscatorii limbii romane inteleg bine sensul, dar totodata sint si multi straini care inteleg si vorbesc romana si informatia va circula si in alte limbi in mod sigur. Va dati seama ce glume se susotesc pe la Bruxelles sau prin alte parti cu ocazia a tot felul de conferinte.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult