Acasa Top SecretArmata Consiliul de judecată a decis: locotenentul Gheorghe Alexandru va fi trecut în rezervă

Consiliul de judecată a decis: locotenentul Gheorghe Alexandru va fi trecut în rezervă

scris de Doru Dragomir
10 afisari

Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, întrunit în şedinţă, în data de 6 februarie, pentru a analiza abaterile de la ordinea şi disciplina militară comise de locotenentul Gheorghe Alexandru, a constatat că ofiţerul este vinovat de încălcarea prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a altor prevederi ale regulamentelor militare şi a propus trecerea în rezervă a acestuia, în conformitate cu dispoziţiile art. 85 lit. j) din Legea nr. 80/1995.

Locotenentul Alexandru Gheorghe in Piata Universitatii

Faptele pentru care locotenentul Gheorghe Alexandru a fost găsit vinovat de către Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană sunt următoarele:

–       participarea în data de 23.01.2012 la mitingul/demonstraţia din Piaţa Universităţii-Municipiul Bucureşti, faptă interzisă de prevederile art. 29, lit. g) din Legea nr. 80/1995 şi prevăzută de art. 2, lit. d) din „R.G.-8, Regulamentul consiliilor de judecată”;

–       purtarea uniformei militare pe timpul participării, în data de 23.01.2012, la mitingul/demonstraţia din Piaţa Universităţii-Municipiul Bucureşti, cu nerespectarea prevederilor coroborate ale art. 89, alin. (1) din „R.G.-1, Regulamentul de ordine interioară în unitate” şi art. 3, alin. (2) din Dispoziţia şefului Statului Major General nr. SMG-13/02.02.2011 privind unele reguli pentru portul uniformelor militare, faptă prevăzută de art. 2, lit. e) din R.G.-8;

–       neînştiinţarea comandantului despre deplasarea şi în alte localităţi pe timpul părăsirii garnizoanei pe data de 23.01.2012, respectiv în municipiul Bucureşti, încălcând astfel prevederile art. 122, alin. (7), din R.G.-1, faptă prevăzută de art. 2, lit. e) din R.G.-8;

–       acordarea de interviuri şi declaraţii reprezentanţilor mass-mediei civile, fără a păstra echidistanţa politică a armatei şi fără aprobarea comandantului unităţii, şi, totodată, furnizarea unor informaţii exceptate de la liberul acces, respectiv denumirea funcţiei şi a structurii unde se găseşte aceasta, conform prevederilor art. 12, lit. a) din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, cu nerespectarea dispoziţiilor art. 65, alin. (1), lit. d) şi e) din „Instrucţiunile privind activitatea de informare şi relaţii publice în Ministerul Apărării Naţionale”, aprobate prin Ordinul nr. M. 12/28.01.2009, fapte prevăzute de art. 2, lit. e) din R.G.-8.

Consiliul de judecată a fost format din cinci ofiţeri, cu grade de la locotenent la comandor, colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru, iar hotărârea a fost luată în unanimitate.

La şedinţa Consiliului, au fost prezenţi locotenentul Alexandru şi apărătorul ales de acesta. Pronunţarea hotărârii s-a făcut în prezenţa ofiţerului judecat, acesta refuzând să ia la cunoştinţă, prin semnătură, de conţinutul hotărârii, fapt care a fost consemnat într-un proces-verbal.

Potrivit prevederilor art. 23 din R.G.-8, ofiţerul judecat poate formula o cerere de apel împotriva hotărârii adoptate de Consiliul de judecată, în termen de două zile lucrătoare de la data luării la cunoştinţă de conţinutul acesteia.

40 comentarii

tomi 06-02-2012 - 22:59

CITEZ DIN TEXTUL EMIS DE MINE IN LEGATURA CU CAZUL ALEXANDRU GHEOGHE :

tomi
27-01-2012 at 02:03

Locotenentul Alexandru Gheorghe urmeaza sa fie condamnat in mod absolut normal de inalta tradare si refuz al ordinelor primite de la comandamentul suprem al armatei romane care l-a onorat cu cinstea de a fi ofiter al armatei nationale. La fel daca este adevarata declaratia acestui ofiter in ceea ce se refera la propunerile inelepte date superiorilor sai ca armata sa preia puterea din miinile guvernului roman,este gest absolut clar de tentativa la puci militar,in stilul lui PINOCET,care a fost condamnat aspru la vremea sa de mai toate statele democratice.Acest tinar militar este probabil lasat deocamdata liber pina i se vor face analize si teste medicale psihiatrice.In cazul ca nu sufera de schizofrenie va reveni in fata curtii martiale ,mai mult ca sigur ca va fi degradat si trecut in rezerva,in cazul cel mai fericit,insa poate fi condamnat si la ani de inchisoare pentru gestul sau deraiat.
tomi
Cred ca nu prea am tras departe de adevar?
tomi

DD 07-02-2012 - 12:07

Sunteti in afara subiectului Dl. Tomi. Vreti sa credeti sau nu, dar respectarea legilor inseamna democratie. Dl Locotenent, cu parere de rau, trebuie sa-si asume ,,greselile” si sa mearga mai departe. Are caracter si lumea nu incepe si nu se termina cu viata militara. Capul sus si la treaba. Si mai ales nu-i lasa sa-ti terfeleasca frumusetea sincera, a gestului tau, toti aceea ce azi au nevoie de tine pentru imaginea propriilor interese. De maine, nu te vor mai cunoaste, te vor blama si Doamne fereste sa nu platesti asa cum au platit din convingere Maresalul Antonescu, Generalul Milea, Generalul Stanculescu si multi alti pe care ii cunoastem bine. Militarii vor plati primi pentru neputintele clasei politice din Romania

tomi 07-02-2012 - 22:24

Domnul Doru Dragomir,am impresia ca nu eu poate dumneata nu ai inteles cazu l” Locotenent Gheorghe Alexandru”.Eu ca si dumneta sint cetatean roman iar in plus israelian, deci traiesc intr-o tara cu acelasi sistem parlamentar ca si dumneata. In domeniul politic nu cred ca diferim mult,am fost membru de partid din facultate si activist in UASCR, comisia sociala, si presedintele complexului studentesc din Timisoara,insiruirea acestor amanunte vi le desfasor ca sa intelegeti ca am un pic de habar despre armata,politica democratie. Cred ca glumiti sustinind gestul acestui locotenent, va spun sincer ca nu cred ca vorbiti serios ci doar prisma politica si revolta sociala va face sa spuneti si sa sustineti asa ceva.
Deci hai sa vedem cum stau lucrurile si in acest scop in primul rind imi cer scuze ca va abordez dar aces lucru este ca urmare al raspunsului dumitale.Deci scuze si va cer sa cititi parerea mea. Un stat democratic inseamna procesul in care masele largi de cetateni aleg, voteaza pe reprezentantii lor politici care in urma desemnarii lor ca delegati ai poporului si al platformelor de viitor care le-au promis vor deveni puterea absoluta in stat pina la alegerile urmatoare sau in caz de vot de neincredere in guvern pot disparea pe parcursul mandatului.Acest guvern care are puteri absolute,are in subordinea lui armata, politia, fortele de securitate nationala, agentiile de spionaj si contraspionaj.Doar guvernul si numai el poate directiona mecanismul de functionare al acestor forte.Vai de capul nostru ar fi sa avem o armata a statului o armata al revolutionarilor una al soferilor de autobuze,etc.Aici deja am ajuns teoretic la stadiul de anarhie totala.Tot asa la schimbarea guvernelor nu va exista nicidecum o epurare totala in armata si celelalte servicii,poate doar cu exceptia conducatorilor supremi si nici asta nu este obligatorie, deorece prin definitia nr. unu, armata este apolitica, iar daca generalii au fost capabili vor trece de la un guvern la altul fara sa se miste din functii. Acest locotenent a procesat un act de tradare al celuia care are tutela peste functionarea lui ca militar al statului. Vedeti ca tribunalul militar a procedat exact cum trebuie,baiete daca tu ai intrat in serviciul altor forte decit cei care te-a platit si te-au numit ,fa bine si treci acolo unde ai ales,deci baietelul a fost trecut urgent in rezerva,sa fie cu cetatenii,si inca poate fi fericit daca scapa doar cu atit.
tomi

Doru Dragomir 07-02-2012 - 22:40

tomi, userul cu initialele DD. nu imi apartine. Eu cand am ceva de spus, semnez si articolele si pe forum cu numele meu. Prin urmare, nu are rost sa comentez……

tomi 06-02-2012 - 23:01

ALT TEXT LEGAT DE EVENIMENT:

tomi
27-01-2012 at 12:49

SCUZE- CORECTARE GRAMATICALA-TOMI
@Ryan27ps – stimabile concetatean,asa cum am vazut cu placere multi care au gasit ca foarte corect ceea ce am scris, cu stima si respect pentru referirile lui “nemo”cred si eu ca NU ai habar ce inseamna serviciul militar.Studiind putin mai atent cazul acestui nefericit ofiter am constatat in fizionomia tinarului ceva ciudat,este foarte crispat, iar ochii lui sint cu o privire ratacita, pierduta. Cred eu ca partea medical-psihiatrica este toata cheia acestei rabufniri asa zis” eroice”, de fapt o iesire de sub control,iar cei care il au in subordine stiu asta mai bine ca noi,dovada ca este lasat liber. Avind probabil antecedente medicale, oficialii nu au voie sa-l aresteze pina nu i se da verdict phihiatric clar de o comisie specializata al medicilor militari.
@Ryan27ps, Lasati-l pe baiat in pace,peste citeva zile nimeni nu va mai vorbi de el,si cred ca pentru viitorul sau este mai bine,ca in caz contrar are de platit greu gestul sau necugetat, nici intr-un caz patriotic.Hai sa fim seriosi,in orice stat normal ” ëroul ” deja era condamnat de tribunale militare,pur si simplu aici este vorba de derapaj psihic iar oficialitatile nu vor sa faca caz din incident.
Si stimabile tu chiar crezi toate ce le-a declarat locotenentul,nu vezi cite baliverne zice si aberatii,hai sa fim seriosi, marele stat major al ROMANIEI,are nevoie de sfaturile pretioase ale ofiterului cu gradul cel putin neinsemnat in ierarhia militara,asta fiind si motivul libertatii lui,nu este periculos.
tomi

tomi 06-02-2012 - 23:02

URMATORUL TEXT DIN ACEEASI ZI:

tomi
27-01-2012 at 23:17

Locotenent Gheorghe Alexandru adica poti sa-ti zici PETRE PETRE ca tot nu stim care ti-e numele de famile si cel de botez ,dar tu ofiteras mic esti deraiat mai rau decit aratam acum doua zile.Vezi locotenente,cauta-l tu pe ala.poate este frate cu tine care s-a declarat proprietar peste tot universul si a deschis un birou de vinzari in statele unite,unde poti contra sumei de 100 de dolari sa cumperi 10 hectare de teren pe LUNA sau pe MARTE primesti certificat de proprietate in regula si iata devii bogat si proprietar de terenuri,poti cladi casute,vile si chiar sa deschizi un restaorant pe proprietatea ta de pe LUNA.
Domnilor ofiteri din Ministerul Apararii Nationale,cred totusi ca baiatul asta trebuie oprit din declaratii ca face ROMANIA de ris.Vedeti ca cei din NATO poate nu au chiar asa simtul umorului de dezvoltat si ne mai trezim pe dinafara de alianta.Sa ai cadre militare bolnave de schizofrenie,este mai mult ca sigur decizia ce i-o vor da comisiile medicale,nu au ce cauta in structura militara sau in posturi serioase intr-o armata disciplinata,asta intrece orice limita a ridicolului.
Locotenent Gheorghe Alexandru interneaza-te in mod voluntar de urgenta intr-un spital militar sectia psihiatrie ,altfel tribunalul militar te va “racori”pe cel putin zece ani de carcera.
tomi

tomi 06-02-2012 - 23:08

TEXT EDITAT IERI IN CARE AM DECLARAT CELE TREI PARAGRAFE DIN CODUL PENAL MILITAR CE-L INCRIMINEAZA PE ACEST TINAR DEBUSOLAT CARE A VRUT SA DEVINA NAPOLEON PESTE NOAPTE,
MEA CULPA CA AM AVUT CUNOSTINTA DOAR DE TREI PARAGRAFE SI INTRE TIMP MAI APARUSE UNUL DE CARE NU AM FOST INFORMAT.

@Pribeagul
Cred ca nu ceri unui ofiter roman care isi respecta juramintul militar pentru a-ti satisface vointa ta sa solidarizeze cu un caz de derapaj psihic al unui ofiteras defect culpabil de trei paragrafe grave ale codului penal militar.Nu am sa-ti spun paragrafele esti prea mic sa le cunosti insa domnul maior sint convins ca le stie.
tomi

urbos 07-02-2012 - 00:00

Sobolane, tu sa-ti vezi de tzucalu tau, n-ai tu treaba cu armata romana.

tomi 07-02-2012 - 00:29

Jegule tu unde ai facut armata?Cred ca dupa grad ai putea sa stai drepti in fata mea.
tomi

urbos 07-02-2012 - 00:32

Sa stii ca IQ-ul bate gradu.

tomi 07-02-2012 - 00:37

La tine este in minus,retardule.

Pribeagul 07-02-2012 - 20:12

Si am raspuns:

Tu zici: “caz de derapaj psihic al unui ofiteras “

Eu zic : un om placut, sigur pe el, care a expus limpede ce avea de spus; o aparitie stralucitoare, impresionamta, de efect. Daca nu aparea in haina militara, mai ca trecea neobservat.
Cine are dreptate?

Iti dai seama ca modul in care regulamentele militare sunt interpretate de popor difera in Romania fata de Israel. La noi armata este in destramare (regulamentele sunt aruncate la cos), la voi, in consolidare.

Daca am dreptate si tinarul nu este in “derapaj”, trebuie scos din fortele armate, de catre Marea Muta Disponibilizata sau Pensionata, si lasat… sa zboare.
Parca ar fi ce ne trebuie. Un element nou nout, capabil sa cuaguleze fortele.

Apropo : De ce prezinta acest caz pentru tine atit de mare interes? De ce-i consacri atita energie ?

urbos 07-02-2012 - 20:46

Te smiorcai in fata acestui gunoi uman, ale carui interese fata de Romania sint evidente.

Pribeagul 09-02-2012 - 21:25

Mai… zglobiule,

Ai vrea sa-l injur? Sigur? 🙂

BULA 07-02-2012 - 04:44

Locotenentul Gheorghe Alexandru ar putea sa candideze pentru Parlament, ca independent sau pe lista unui partid. De acolo se poate lansa in politica si ar putea sa-i ia locul lui Basescu, dupa care sa-i bage la parnaie pe astia care au nenorocit tara.

Ciu Huhu 07-02-2012 - 05:33

Nu le-ar place ji danilor!

Mache 07-02-2012 - 13:33

Bey Bula,

In pofida aparentelor nu sunt destui dezechilibrati din astia ca tine stransi la un loc astfel incat mofluzul ala sa poata ajunge in parlament.

Omul va dispare rapid in uitare. Deja practic nu-si mai aminteste nimeni de el. In cateva luni va fi la fel de anonim ca si cretinul ala care s-a aruncat de la balconul Senatului – Adrian Sobaru. Si ala saracu voia si el un mandat de parlamentar USL-as, numai ca vremile s-au schimbat. Mintile voastre devin tot mai scurte si mai aglomerate cu seriale indiene si scandaluri mondene 😉

Ciu Huhu 07-02-2012 - 15:01

Ai vazut Bula cum a sarit ovreiul Mache ca ars?!

tomi 07-02-2012 - 23:24

Pribeagul== ma intereseaza cazul in aceesi masura ca si pe dumneata fiind si eu cetatean roman.In ceea ce consider greseala grava al acestui locotenent am explicat pe larg domnului D D cum vad eu acest caz si cred ca nu am mers departe de adevar.Imi pare rau de acest caz ca armata romana a pierdut un ofiter poate bun si este pacat,Imi pare rau ca un tinar roman care a facut multi ani de cariera militara ,scoala de ofiteri si-a distrus viitorul. Vad in el pe flacaul meu cel mai mic care acum a terminat armata dupa cei 9 ani facuti in uniforma,adica de la 13 ani poarta uniforma,liceul militar de aviatie,scoala de subingineri al aviatiei ramura tehnica electricitate,si plus cei trei ani de serviciu obligatoriu ce se face in Israel.Normal ca dupa acesti ani de pregatire armata nu l-a trimis acasa ci a ramas angajat militar tehnic in aviatie.Ce parere ai avea ca acet baiat al meu s-ar duce si ar ar incepe sa faca politica pe strada,sau sa mearga la acei idioti de colonisti care fac un rau imens tarii asmutind si invrajbind arabii,grupari de exrema dreapta care ii iubesc cel putin cit ii iubiti si voi.In mod fix ca si Gheorghe Alexandru ar zbura urgent din armata si ar avea un dosar gros la serviciul de securitate interna.Toti anii ce au fost dedicati viitorului sau militar ar fi stersi si primul care i-ar trage citeva picioare in c… asi fi chiar eu.Nu putini militari in Israel au ajuns in fata tribunalului si au plecat urgent din armata pentru abateri de politicizare.Soldatii primesc ordine de la superiorii lor si nu de la JEAN sau MITICA de pe bulevard.Adaos la derapajul sau mai merge si face declaratii in public.Ai auzit poate de termenul PURTATOR DE CUVINT AL ARMATEI, acea personalitate de meserie desemnata de armata are dreptul de a da declaratii presei sau populatiei si nu un tradator.Ca-l vedeti voi simpatic si erou este destul de rau si dovedeste cit de putin habar aveti despre democratie, capitalism si forte armate.Iar legile nu sint diferite in Romania fata de Israel sau invers.
tomi

urbos 07-02-2012 - 23:30

Tu esti anti-roman. Nu meriti sa ai cetatenia romana.
Ce te intereseaza mai mult, soarta Romaniei sau a izdraielului?

tomi 07-02-2012 - 23:59

URBOS stiam ca esti un prost dar esti mai rau decit credeam.
Pai tu ce parere ai? Doua treimi din viata le-am trait in ROMANIA,m-am nascut acolo am facut anii de scoala,am facut facultatea acolo ,m-am casatorit in ROMANIA,si am doi baieti nascuti in ROMANIA,tot cetateni romani deci.Am priteni si rude acolo.deci tu ce crezi unde ma simt mai acasa?
tomi

urbos 08-02-2012 - 02:47

Sobolinsky, eu cred ca da, tare iti place Romania, cu rauri si paduri si tare ai mai vrea sa nu mai existe picior de roman p-aici ca sa imputi tu locul cu neamurile tale din desert. Zi ca n-am ghicit.

Ciu Huhu 08-02-2012 - 00:00

Tomi esti un bou antiroman, iubitor al lui Hitler!

bunicul David 08-02-2012 - 01:38

mei, Ițik, locul tău e cu mine în pustie, nu printre oameni civilizati…dar dacă tot te-ai ratacit pe acolo, caută un psihoterapeut bun că ai nevoie (ăla de-l știam eu l-ați omorât acum 2000 de ani, măi ghidușilor !) :)))))))))))

Pribeagul 09-02-2012 - 21:18

tomi,
Iti doresc toate cele bune, tie si familiei tale.

Te inteleg; judeci situatia ca in Israel.

Si este normal: “…armata israelină a început manevre complexe, printre care simulări de atacuri la mare distanţă şi exerciţii de protecţie civilă împotriva unor atacuri cu rachete.”

“În cadrul pregătirilor pentru posibilele consecinţe ale unui atac israelian asupra Iranului, diplomaţi străini din Israel au cerut Ministerului de Externe să îi echipeze pe ei şi pe familiile lor cu măşti de gaze. Între timp, Ministerul de Externe le-a furnizat ambasadelor străine o listă cu buncărele din ţară şi instrucţiuni.”

Sunteti pe picior de razboi… Brrr…

Noi suntem in cu totul alta situatie. Tara este ocupata de grupuri de nemernici care fac ce vor si ne trateaza ca pe animale. 80% dintre romani au salarii de mizerie, cca 200-300 euro/luna, si lucreaza pentru ca restul sa aiba tot ce vor, jefuind bugetul si secatuind resursele naturale ale tarii.

Poporul trebuie eliberat de sub stapinirea acestor nenorociti. Este datoria fiecarui roman constient, cu sau fara uniforma, sa ia atitudine si sa scape tara de acesti hoti nemernici.

Zici ca acest tinar entuziast a gresit si trebuie sa plateasca. Eu zic ca, luind atitudine impotriva nemercicilor si asumindu-si constient urmarile gestului sau, a facut o fapta eroica.

Daca el a gresit, ce putem spune despre presedintele nostru, care a pus prim-ministru pe seful serviciului de spionaj? Chiar nu gasea pe altcineva?

Urmarea s-a vazut: un lider marcant al opozitiei, aratindu-i-se pisica – dar ce vorbesc?, probabil un adevarat tigru – in loc sa-si continue linia anterioara, a facut… miau, miau, miau… Felicitindu-l pe pe fostul sef al seviciului de spionaj, actul prim-ministru, intr-un moment in care se lupta putere-opozitie este la baioneta, liderul opozitiei dovedeste ca nu-i nimic de capul lui.

Cine este amenintarea pentru “democratie, capitalism si forte armate”, tinarul ofiter sau presedintele tarii?

Sa nu crezi ca nu sunt in stare sa apreciez institutiile si liderii statului, dar momentan, ei dovedesc, prin ceea ce fac, ca nu este cazul. Au instalat jaful, coruptia, incompetenta, nepotismul si suferinta celor multi la temelia statului lor.

Este simplu: In lupta impotriva celor care ne jefuiesc ca pe niste amariti lipsiti de aparare, trebuie sa ne gasim si sa ne aparam eroii.

tomi 10-02-2012 - 00:56

Nu am nimic contra in dorinta legitima a poporului roman spre conditii umane de existenta si trai decent.Dar aici este vorba de cazul unui om bolnav care s-a crezut NAPOLEON facind de ris armata si seriozitatea statului in fata lumii.Un gest caraghios si penibil.Ati face mult mai inteligent sa faceti umbra asupra cazului.Acest om bolnav nu ste nici erou si nici patriot iar ce ti-am spus o va demonstra timpul si cind se va permite editarea intregului adevar legat de aceasta marioneta
tomi

Tache 07-02-2012 - 07:47

Eroii nu au monumente !!! ……Inca

Am vazut un film, din anii 70, cred, despre Marea Rebeliune a prizonierilor de razboi, din principalul lagar din Kazahstan. S-a intamplat dupa moartea lui Stalin, cred ca prin 1953-1954. Au murit mii de romani, pe langa zeci de mii de germani.

Acei eroi nu exista, pentru poporul Roman. Nu au monument si nu sunt pomeniti. Rudele lor , probabil, isi inchipuie ca au murit in razboi.

Tache 07-02-2012 - 07:55

Au luptat cu mainile goale impotriva tancurilor sovietice si au pricinuit pagube insemnate. Asa au inceput sovieticii sa puna bazele doctrinei razboiului asimetric. S-au inspirat din tacticile acestor prizonieri.

Tache 07-02-2012 - 08:33

Au incercat cu bunicii nostri, sa-i transforme in sclavi. Dar nu le-a reusit. Bunicii nostrii au fost prea morali si ” dintr-o bucata ” si nu s-a putut.

Acum incearca cu noi, cu generatia noastra. Considera ca suntem suficient de depravati si de nevolnici, incat, de data asta, sa reuseasca.

Gabriel 07-02-2012 - 09:36

Comandantul suprem cedeaza resursele naturale ale tarii, un locotenent protesteaza…ghici, cine pleaca ?

GETA 07-02-2012 - 10:47

CORECT…

BULA 07-02-2012 - 11:08

Daca locotenentul Gheorghe Alexandru s-a apucat de-o treaba, atunci sa nu se lase si s-o duca la capat. Sa candideze pentru intrarea in Parlament si dupa ce se rodeaza, sa candideze la presedintie. Daca n-o face, atunci nu vad rostul sacrificiului de pana acum.

tomi 07-02-2012 - 23:21

locotenentul Gheorghe Alexandru poate cel mult sa mai desfasoare activitati fara secrete de stat sau militare,domeniul militar si politic este inchis pe veci in fata lui.Asta este valabil in ROMANIA si in orice stat normal si democratic.
tomi

Cercul 10-02-2012 - 08:42

El a uitat ca e militar, deci supus altora. In rest nu inteleg de ce nu a fost judecat intr-un tribunal militar, ci de colegi, orice „supirior” imparte dreptatea?
Toate miscarile din strada, ca si el au fost aranjate de rusi carora le sta scutul in gat. Dar se vede ca nu mai au nici -o reusite internationala.

tomi 11-02-2012 - 01:11

Toata cinstea stimate @ Cercul, este bine ca nu sint singur si vad ca mai sint oameni care gindesc sanatos si corect ca si mine.Nu trebiuie sa ne fie rusine a exprima pareri bune,corecte chiar daca ne punem cap in cap cu oameni debusolati,cu o mentalitate defecta,poate reusim cit de cit sa-i punem pe fagasul cel bun.
tomi

Murphy 07-02-2012 - 13:15

Stimabile domn Bula – cred ca cel mai bine i se potriveste PPDD sau la VCTudor!

Ciu Huhu 07-02-2012 - 13:21

In orasele Romaniei zilnic in ciuda frigului se continua demonstratiile si se striga: JOS DICTATORUL BASESCU, JOS BASESCU, JOS DICTATORUL…!!!

Mache 07-02-2012 - 13:35

Pai si tu ce mai arzi gazul pe forum?! Mars afara la latrat 🙂

ciufulici 08-02-2012 - 05:03

da de unde, numai elevii claselor I – IV striga, dar nu striga exact-exact cum zici tu, ci JOS DICTAREA, JOS DICTAREA!
Deci e bine sa nu chiulesti, mai treci pe la scoala si vezi ce mai zic si ceilalti copii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult