Acasa Top SecretArmata Coreea de Sud și SUA au dat startul exercițiilor militare anuale

Coreea de Sud și SUA au dat startul exercițiilor militare anuale

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

SUA și Coreea de Sud au început luni, 18 august,  exerciții militare comune anuale, ceea ce a provocat indignarea Coreii de Nord.

Coreea de Sud și SUA au dat startul exercițiilor militare anuale (foto:bbc.co.uk)

Aproximativ 50.000 de soldați sud-coreeni și 30.000 de soldați americani vor participa la aceste exerciții militare ce durează timp de 12 zile, potrivit agenției Yonhap, citate de Agerpres. Operațiunile de antrenament se vor axa pe combaterea unor potențiale provocări militare din partea Phenianului. Coreea de Nord a criticat exercițiile ca fiind „inacceptabile”.

Rachetele noastre de înaltă tehnologie și precizie vizează forța militară și bazele lor”, a relatat ziarul nord-coreean Rodong Sinmun, citat de Yonhap.

1 comentariu

BULA 18-08-2014 - 11:17

Nu va mai trece mult timp si se va rupe logodna dintre China si SUA si chinezii ii vor scoate pe americani din Asia. Cand China va fi mai puternica decat SUA la capitolul arme conventionale, americanii vor pleca singuri din Asia. Nu vor da cu arme nucleare in China, din aceleasi motive pentru care se retine Rusia sa le foloseasca acum.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult