Acasa Top SecretArmata Corneliu Dobriţoiu a preluat portofoliul de la Apărare

Corneliu Dobriţoiu a preluat portofoliul de la Apărare

scris de M.A.
12 afisari

Corneliu Dobriţoiu a preluat marţi oficial portofoliul de ministru al Apărării, în prezenţa premierului Victor Ponta.

Corneliu Dobritoiu a preluat portofoliul de la Aparare

Corneliu Dobritoiu a preluat portofoliul de la Aparare (foto: MApN)

Noul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a afirmat că priorităţile sale sunt reîntregirea pensiilor militarilor, dialogul cu Parlamentul şi continuarea relaţiilor internaţionale. La rândul său, Gabriel Oprea a precizat că, deşi ţara noastră se află într-o perioadă grea, cu un buget redus, Armata şi-a făcut treaba în teatrele de operaţii.

Victor Ponta a declarat, cu acest prilej, că MApN trebuie să uite de orice fel de politică şi şi-a arătat respectul pentru această instituţie, deşi a recunoscut că nu are prea multe cunoştinţe în domeniul militar. „Cele şase luni de serviciu militar obligatoriu, ca infanterist, nu pot să spun că m-au ajutat foarte mult, dar ştiu că sunteţi o instituţie fundamentală a oricărui stat democratic, că veţi avea din partea mea respectul pe care îl meritaţi şi sprijinul pentru a putea să vă păstraţi demnitatea. Vă cer şi vă rog să uitaţi de orice fel de politică, treaba dumneavoastră nu este politica”, a spus Victor Ponta militarilor.

De asemenea, premierul a amintit că bunicul său, colonelul Gheorghe Ponta, a dezertat în 1917 din armata austro-ungară şi s-a înrolat în armata română. „Nu ştiu dacă vreodată voi reuşi să mă ridic cât de cât la nivelul celor care mi-au dat numele, dar din partea mea veţi avea tot respectul şi sprijinul de care aveţi nevoie”, a conchis premierul.

2 comentarii

TOM Cc 08-05-2012 - 20:13

Cand a plecat dela MApN ,Oprea la luat si pe limbricul purtator de cuvant ,amiralul lui peste prajit care nu a fost pe mare niciodata Fratila ???Oare unde v-a fi mutat Fratila ?? cum v-a fi primit de colegii lui ???

digital 08-05-2012 - 20:19

păi,ăla nu are colegi,numai dușmani!
o să-i dea găbiță vreun servici,pe la proprietățile lui,ce crezi?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult