Acasa Top SecretArmata Cu ce se mai laudă ruşii: BMD-4M şi BTR-82A

Cu ce se mai laudă ruşii: BMD-4M şi BTR-82A

scris de M.A.
3 afisari

Peste 1.100 de modele de tehnică militară vor fi prezentate la Expoziţia Internaţională de Tehnică Militară din Nijni Taghil (Rusia), care se desfăşoară în perioada 8-11 septembrie.

BTR-82A

BTR-82A

Îşi vor prezenta tehnica lor 250 de întreprinderi din 25 de regiuni ale Rusiei şi 20 de companii din Belarus, Italia, Kazahstan, Ucraina, Turcia, Suedia şi Franţa. Pentru prima dată, pe poligonul expoziţional vor fi expuse noi modele ruseşti: maşina de desant BMD-4M, transportorul blindat pe roţi BTR-82A, mijlocul special de transport „Tigr-M”, tansmite Vocea Rusiei. De asemenea, armata rusă a reuşit vineri să testeze o rachetă balistică intercontinentală RS-12M Topol, a declarat purtătorul de cuvânt al forţelor ruse de rachete strategice, Vadim Kovali.

4 comentarii

BULA 06-09-2011 - 18:39

O sa faca un kakat cu TAB-urile astea. Cu proiectile reactive le faci pubere. Sunt bune doar contra manifestantilor neinarmari.

Cercul 06-09-2011 - 18:52

De data asta sunt de acord cu tine. Multi guvizi cotizeaza melitia rutiera, pentru niste tinte sigure pe patru roti. Un autoturism il distrugi repede, ca si pe ocupanti, dai un cataroi in geam, zvarli o teava, un cocktail molotov.
Cu ceva cunostiinte si materiale ce se gasesc pe tot poti chiar sa imobilizezi si un tanc, fara pregatire de verzan. Asta-i lumea nu-si da seama cate lucruri sunt fumate.

Ghita Bizonu' 06-09-2011 - 20:37

Bun desteptilor. Sunt fumate rau. da transportoarele germane ori americane nu sunt si ele fumate ? Sunt. Dar sunt si utile …
Si ptr bula – cu o rachetica ca lumea faci zob si pre M1 Abrams. Ai auzit sa se renunte la ele ?!

BULA 06-09-2011 - 20:45

Am zis ca sunt de uz intern. La razbel adevarat, cand partea adversa are sculele necesare, sunt cosciuge pe roti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult