Acasa Top SecretArmata Cu cine s-a întâlnit Băsescu pe Marea Neagră

Cu cine s-a întâlnit Băsescu pe Marea Neagră

scris de L.M.
5 afisari

Potrivit unor fotografii postate, duminică dimineaţă, de pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, Traian Băsescu s-a întâlnit, sâmbătă după-amiază, pe mare, la bordul navei „Ştefan cel Mare” a Poliţiei de Frontieră, cu membrii echipajului acesteia.

Traian Băsescu pe Marea Neagră

„Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri (sâmbătă – n.r.) după-amiază în largul Mării Negre cu destinaţia coasta de sud a Italiei, echipajul navei „Ştefan cel Mare” a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au văzut în depărtare o şalupă pe care, aşa cum se face, au salutat-o din sirenă. Şalupa a răspuns marinăreşte şi s-a apropiat de navă când, ce să vezi!, la cârmă se afla …chiar preşedintele Traian Băsescu! L-au invitat să urce la bord, ceea ce preşedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, şi i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit şi o şapcă având însemnele navei. La plecare, preşedintele şi comandantul şi-au dat mâna şi şi-au urat reciproc «Vânt din pupa!»”, este textul postat, duminică dimineaţă, pe pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru”.

25 comentarii

urbos 28-07-2013 - 13:14

Sa speram ca se va intalni curand cu moartea.

UnUL 28-07-2013 - 22:39

După tine, Buboșel; MULT după tine!

tomi 29-07-2013 - 01:18

Urbos, ba tu inca nu realizezi ca esti mort? Ia incearca sa te pisti de kur. Daca simti, e bine, inseamna ca esti mort si l-ai piscat din greseala pe hitler de kur care ti-a tras o palma dupa ceafa ca raspuns. Daca nu simti si asa e bine, inseamna ca esti nesimtit ceea ce noi toti stim si acceptam. Si inafara de asta ia mai dute-n mama dreacului bestie cu insultele tale la adresa Presedintelui Romaniei. Daca erai in tara demult erai in culisele SRI ,- motivul; bestia de Urbos nu este in Romania, ceea ce am lamurit si eu cautindu-te prin retele „bune si sigure” dar care nu sint dispus sa ti le comunic.

urbos 28-07-2013 - 13:15

Uitati-va ce panarama de om, ce starpitura se vrea presedinte.

tomi 29-07-2013 - 01:22

Bestie, mai bine ai face sa te perivesti in oglinda sa vezi atunci ce criza de voma te va apuca. Ba kurva, urbosule imbecilul naibii, ai vrea tu sa te mai duci un pic in pi7da ma-tii si sa mai incetezi cu instigari antiguvernamentale de pe teritorii externe statului roman?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 13:20

Sa se intalneasca cu DESTINUL -IMPLACABIL ! !

MOARTE DICTAQIORULUI !

MOARTE !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 22:43

NU , scapa !

Si atunci sa vezi FIESTA !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 22:44

Multi ani iti doresc, Traiane, cu bratari la-ncheieturi
Pan-o rugini inox-ul si-ti va face bataturi.
Sa privesti printre zabrele, jinduind dupa pachet,
Sa-ti pui curu’ la bataie, concurent “Mister Borfet”.

Sa ai parte de plimbare doar o ora, insotit,
De zdrahonii cu pulane, iute pusi pe otanjit.
Sa ai pat legat cu lanturi de perete peste zi
Doar cu vorbitor la luna, sa ai parte de copii.

Chiftelute, din elastic, sa-ti parvina peste zid
Zeama lunga si-arpacasu’, aliment sa ai in blid.
Iar de vrei corespondenta, sa astepti din Targusor,
Ravasel semnat Lenuta, sa-ti aline al tau dor.

Si iti mai doresc, Traiane, nopti cu tine ca saltea
Tabacindu-te gealatii, incantati de muhaia.
Mă mai rog de sanatate, far-alcool, in abstinenta
Zile-n ger sau in dogoare, pe platou sa faci prezenta.

Caci la raul ce facut-ai cat o tar-ai birjarit
Loc mai bun pentru odihna, altul nu-i mai nimerit.
Asta de n-o vrea frac-tu’ Mircea, ofertant de loc de veci,
Sa te gazduiasca-n tihna, intre patru dale reci.”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 22:51

“Am fost un presedinte care mi-am mentinut mandatul numai prin respectarea Constitutiei. Daca nu as fi facut-o, demult as fi fost demis”.

———————————————————————————

Lasand la o parte faptul ca ceea ce s-a vrut o asertiune este in fapt o minciuna cat Everestul de mare, subiect de tavalit pe jos de ras, ea mai denota ceva si anume faptul ca imbecilul inca se crede presedintele Romaniei, uitand ca de fapt sapte virgula patru milioane de romani l-au alungat prin votul lor ca pe o javra turbata, tocmai pe motiv de nerespectare a Constitutiei si ca numai vointa sultanului de la Briusel il mentine in fotoliul de sluga devotata in pasalacul de la granita de sud-est a Uniunii Europene.
Doamne Dumnezeule, cat tupeu poate sa incapa in aceasta forma anatomica numita Basescu Traian!
Huo, ba, la paie, mincinosu’ dracului!”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 23:02

===,,Basescule,

Dumnezeu L-a Tinut Si Pe Lucifer In Brate..

..dar cand a vazut ce javra este a dat de pamant cu el de dracu l-a luat.
Problema la tine, Traiane, pe langa faptul ca esti nebun de legat consta si in aceea ca faci o confuzie teribila intre Dumnezeire si baietii cu ochi albastri care ti-au aranjat realegerea in 2009 in cardasie cu ambasadele noastre din strainatate si cu ocazia celui mai recent Referendum de suspendare cand, datorita intoxicarilor si dezinformarilor crase cu care au fost alimentati occidentalii de catre ei, Sultanul de la Briusel a decis ca tu sa ramai in tronul de la Cotroceni, in ciuda votului masiv de destituire pus la bataie de romani impotriva ta.
Asa ca, Traiane, nu te lasa inspirat de Hitler care se considera aparat de Providenta, pentru ca te inseli amarnic, in cazul tau Providenta este cat se poate de reala, pamanteana si prozaica si se numeste Serviciile Romane de Informatii.
Asta pe de-o parte. Pe de alta parte, se pare ca ai lipsit de la ora de fizica atunci cand s-a predat legea gravitatiei conform careia cu cat esti mai sus pozitionat cu atat atunci cand cazi, bufnitura si mizeria sunt mai mari la “aterizare”. In cazul tau atunci cand vei cadea din sferele olimpiene in care te-au catarat pupincuristii vei face un “buf” mai tare decat cel produs de fenomenul Tungus, iar rezultatul caderii se va materializa intr-o pleasca sulfuros-puturos mirositoare care se va sparge in stropi raspinditi in toata tara, infectand o atmosfera si asa poluata si viciata de prezenta ta preabaseasca in capul tarii.
In ceea ce priveste reintoarcerea ta in politica dupa ce amar de timp ne-ai mintit de la obraz ca te vei retrage, daca Blaga va castiga sefia pedeleului (lucru pe care eu il vad ca si realizat) apai, draga chiombila, poti sa-ti iei adio de la o atare intentie deoarece nici iarna nu-i ca vara si nici Blaga nu e Udrea.
Ori pentru tine daca pedeleu nu e nimic nu e. Adica este dar nu se numeste pedeleu ci Rahova sau Jilava.
Asa sa te ajute Dumnezeu!

PS Poate ma lamureste si pe mine cineva ce a vrut sa zica chiombu atunci cand a afirmat textual ca “doamna Pivniceru nu are decat sa gaseasca ea un procuror fara dosar pentru functia de procuror sef si cea de sef al DNA”. Nu de alta, dar de la mine, s-a inteles ca la ora actuala lesele gestapovistilor basescului au fost inlocuite cu dosare si ca practic justitia romana este la cheremul unor delicventi in frunte cu tata hotilor, Basescu Traian. De el stiam, de procurori in corpore, gura pacatosului adevar graieste!”

Florin 28-07-2013 - 13:22

Un PR agresiv, continuu, nici in vacanta de vara nu scapa lumea de el 😉

Dinu 28-07-2013 - 13:25

Pe cand o intalnire cu zeul Neptun???

Antibasistul 28-07-2013 - 14:11

Intilnire fara intoarcere, spre binele poporului roman de care si-a batut joc ENORM!

CONGO 28-07-2013 - 14:14

Da!

tomi 30-07-2013 - 23:58

Da la ce?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 15:11

Traianeasca USL! Traianesca Varanul! Traianeasca Cacarau! Traianeasca Plagiatorul!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2013 - 18:37

….ca rrumanu , nu’i nici UnUL,

….HOTZi, TALharry, koorwete !

….Din EPOPEA lui I.Buda-i D.!

urbos 28-07-2013 - 15:06

Cel mai frumos e Varanul! O mandrete de reptila! Da Cacarau e mai frumos datorita somnului de frumusete zilnic. Despre mine ce sa zic: sunt un cretin si casc gura la altii. Nu e vina mea ca finca sint idiot.

Antibasistul 28-07-2013 - 17:07

Se pare ca ji danii, cei mai mari hoți vezi B. Madoff, fura iarasi nickuri!

ValVerde 28-07-2013 - 18:09

Da, evreul B. Madoff e cel mai mare hot de nickuri din istoria umanitatii, din istoria actuala si din istoria viitoare. Ptiuu !!!

Antibasistul 28-07-2013 - 18:54

Boule, a furat multe miliarde de $, NU nickuri!

Antibasistul 31-07-2013 - 00:00

Postarea de sus nu e a mea!
Este al evreului CONGO !

digital 28-07-2013 - 18:18

președintele în șhlaphii cameluței!
hahaha!

urbos 29-07-2013 - 18:19

Nu este evident pe cine poate reprezenta starpitura asta de om, daca nu pe alde „unul” si „valverde”?

Pribeagul 29-07-2013 - 19:35

Uite Cameluto, javra pestilentiala se pare ca ti-a furat slapii tai jegosi si faimosi, dupa care tot plingeai, crezind ca i-ai pierdut.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult