Acasa Top SecretArmata David’s Sling – noul sistem de apărare israelian testat cu succes

David’s Sling – noul sistem de apărare israelian testat cu succes

scris de Laurentiu Banches
27 afisari

Israelul a anunţat că a testat cu succes un nou sistem de apărare, denumit David’s Sling sau Magic Wand şi care are scopul de a contra rachetele Hezbollah lansate dinspre Liban.

David’s Sling – noul sistem de apărare israelian a fost testat cu succes (foto:www.theblaze.com)

Noul sistem de apărare israelian David’s Sling este capabil să intercepteze rachete cu o rază de acţiune de până la 300 de kilometri şi va face parte dintr-un scut anti-rachetă ce va include şi Iron Dome, care, potrivit Ministerului israelian al Apărării, a doborât sute de rachete lansate dinspre Fâşia Gaza, în timpul recentului conflict.

Astfel, potrivit bbcnews.com, David’s Sling devine cel de-al treilea pilon în sistemul de apărare anti-rachetă, care va avea sarcina de a intercepta rachetele Hezbollah dinspre Liban. În acelaşi timp sistemul Arrow se va ocupa de ameninţările dinspre Iran, iar Iron Dome de cele din Fâşia Gaza.

David’s Sling a fost construit de compania israeliană Rafael Advanced Defense Systems în colaborare cu Raytheon Co., care are baza în SUA.  Ministrul israelian al Apărării Ehud Barak a declarat că proiectul va fi implentant începând cu 2014, noua tehnologie fiind dezvoltată la un moment propice în care liderul Hezbollah, Sheik Hassan Nasrallah, a promis că va trimite mii de valuri de rachete asupra Tel Avivului în viitorul apropiat.

14 comentarii

BULA 26-11-2012 - 14:44

Banuiesc ca este o afacere pe banii statului, pusa in practica de „videnii” din Israel si SUA. Nimic nu poate garanta securitatea 100% in fata unor rachete cu focoase nucleare.
Evreii se tot umfla in pene cu armamentul lor, dar pierd din vedere faptul ca arabetii sunt mai tari ca ei in materie de „scule”, pentru ca fac copii multi si in curand vor fi cat chinezoii de multi. Nu le-au dat-o in cap arabetilor pana acum, pentru ca e clar ca n-au avut cum, iar de acum inainte nici pe atata. Cantitatea genereaza calitate, parca asa ne-au invatat la cursul de filosofie. Si asiaticii ii vor „ingropa” pe europeni si pe americani. Asa e viata !

tomi 26-11-2012 - 17:07

Unde ai invatat filozofie BULA la Scornicesti? De aia esti asa de cult!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-11-2012 - 18:06

Care …filozofie o vede cineva la taBULA ? amice Tomi ! El nu percepe realitatea , si abordarea poate fii diametral opusa ! Face parte din patologia (severa dealtminteri) a depresiei majore cu pierdere de identitate !(Mai ia in considerare si afirmatia ca are si origini sefardim , greu de controlat si imposibil de stabilit) Iar SUCCESUL oricui este factor declansator a unor accese de furie ! Clasic la dementhU !

tomi 26-11-2012 - 17:09

Crede-ma Bula ca arabii exista inca prin indulgenta si spiritul nostru uman, daca eram asa cum sustineti voi nu mai era picior de arab pe Terra.

DXN 26-11-2012 - 18:14

Nu-ti pierde timpul cu prostioare!

urbos 26-11-2012 - 18:39

Cu siguranta va aparea din boscheti mancatorul de fecale „europeanuul’ sa dea scarbei ji dovesti peste botul ala de animal, pentru dementa criminala de care da dovada, ca tot neamu lui de paraziti, dupa cum o si recunoaste.
Auzi la dement, arabii exista doar pentru ca animalele ji danesti dau dovada de mila.
Iar acest ji dan blestemat vine si guita ca se ia lumea de neamu lui de criminali si oracaie ca animalul despre rasism si xenofobie.
La furnal!

urbos 26-11-2012 - 18:43

Evident este de asteptat ca toti oamenii de buna credinta, anti-extremisti, anti-rasisti, anti-xenofobi, sa dea animalului criminal peste bot, animal care nu mai trebuie tolerat sub nici o forma.

DXN 26-11-2012 - 18:54

Asta si facem animalule!
CHIAR NU OBSERVI?

Boala, dobre, boala!

DXN 26-11-2012 - 18:45

Semnalez in acest areal o alerta terorista, antisemita NEPROVOCATA, REPETATA, INSISTENTA, cu AVERTIZARE PREALABILA.
Dumneavoastra decideti!
Aceasta afirmatie, in fapt o acuzatie pe care ZV si-o insuseste de minute bune (deoarece nu o elimina) este o ALERTA TERORISTA!
Nu trebuie sa scoateti de pe forum postatorul ci mdoar mesajul!
NU INTELEG DE CE NU FACETI ACEST LUCRU?
Probabil ca o sa ma scoateti pe mine, deoarece nu va sint simpatic .

salut 26-11-2012 - 18:56

„Probabil ca o sa ma scoateti pe mine, deoarece nu va sint simpatic .” (dxn)
=====================

Nu are nimic de-a face cu „simpatic” – „respingator” . Dar dementa poate fi o cauza.

tomi 26-11-2012 - 20:43

vai cit poti fi de spiritual, sa mori tu daca nu-i asa.
vezi ca daca tot vorbim de dementa eu vad ca echipa voastra este in scadere, deocamdata huhu ciu al vostru care umplea ecranul cu allahul ma-sii este internat in ospiciu si ia cite doua doze de socuri electrice pe zi. Dupa statistica urmatorul va fi urbos care da semne serioase de oboseala. Cine din cuibul vostru de legionari va fi urmatorul mai vedem noi.
Deci salut ,pliscu mic daca nu vrei sa-i tii companie lui huhu nebunu.

digital 26-11-2012 - 21:04

după toate statisticile,tu fiind de fapt și timotei,ești cel mai prost individ de pe toate forumurile din lume!
acu ai înțeles mă gunoi securist-TOMI?!

salut 26-11-2012 - 18:44

„… care, potrivit Ministerului israelian al Apărării, a doborât sute de rachete lansate dinspre Fâşia Gaza, în timpul recentului conflict.”

======================

Mda, iar ministrul Apararii din SENEGAL sustine ca intreg batalionul interstelar s-a intors cu succes din recenta misiune pe Marte….

H2SO4 27-11-2012 - 02:27

„Rayheon Co., care are baza în SUA” ~ incredibil cum acest ziar de cacao nu isi verifica textele ce le afiseaza pe web.
Firma care are „baza” in SUA se numeste RAYTHEON !! Si ce sa inteleg ca inseamna in limbajul vostru „baza”? Iar aceasta firma a avut odata si sediul in Ro + in mai multe tari din Europa, Canada, Australia etc….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult