Acasa Top SecretArmata Debarcare spectaculoasă a infanteriei marine americane la Capu Midia VIDEO

Debarcare spectaculoasă a infanteriei marine americane la Capu Midia VIDEO

scris de D.S.S.
16 afisari

În cadrul aplicaţiei Summer Storm 2011, miercuri, a avut loc cea mai spectaculoasă parte a exerciţiului prin debarcarea desantului maritim de la bordul navei USS Whidbey Island pe plaja de la Capu Midia.

Summer Storm 2011

În aproximativ o jumătate de oră de la părăsirea navei USS Whidbey Island, militarii americani au ajuns la ţărm, în dreptul poligonului Capu Midia, cu ajutorul unor blindate amfibii. Americanii, împreună cu infanteriştii marini români, s-au regrupat pe plajă. Potrivit scenariului aplicaţiei, scopul acţiunii de desant a fost atacarea unei baze strategice de pe mal, aflată sub ocupaţia unor rebeli insurgenţi, operaţiune finalizată cu victoria trupelor care au debarcat.

La aplicaţie au participat aproximativ 350 de infanterişti marini, din cadrul Diviziei 22 expediţionare americane, şi 200 de militari români din cadrul Batalionului 307 Infanterie Marină şi ai Divizionului Nave Minare-Deminare.

După terminarea exerciţiului, militarii americanii s-au urcat în amfibii şi s-au îndreptat spre nava lor. Trupele americane de la bordul USS Whidbey Island vor pleca spre strâmtoarea Bosfor, urmând să se alăture Flotei a 6-a americană din Marea Mediterană.

3 comentarii

Andrei 04-08-2011 - 09:45

Ar trebuii sa fim /stam alaturi de americani peste tot unde intervin ei ,ca parteneri si aliati de nadejde!

dezvoltarea in acelasi timp de relatii excelente cu Rusia

Ereticul 04-08-2011 - 10:29

Ce propuneti dvs. se poate traduce prin expresia „cu curu`n doua luntri”. Eu cred ca mai bine ar fi sa uitam si de rusi si de americani si sa ne aliem cu chinezii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS