Acasa Top SecretArmata Defilare cu torţe prin Bucureşti-VIDEO

Defilare cu torţe prin Bucureşti-VIDEO

scris de D.S.S.
8 afisari

Miercuri, 27 aprilie, începând cu ora 10.00, cu ocazia sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă, vor fi organizate ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele Infanteriei, Artileriei şi Geniului din Capitală. Începând cu ora 20.30, se va desfăşura o ceremonie de retragere cu torţe pe itinerariul: Universitatea Naţională de Apărare – B-dul Cotroceni – B-dul Iuliu Maniu – B-dul Vasile Milea – sediul SMFT.

Defilare cu torţe prin Bucureşti

Defilare cu torţe prin Bucureşti

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea va participa miercuri, 27 aprilie, începând cu ora 12.30, la ceremonia prilejuită de înmânarea Drapelului de luptă Statului Major al Forţelor Terestre, la Monumentul Eroilor militari români căzuţi la datorie, amplasat în faţa Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti.
În garnizoanele din ţară se desfăşoară, în această săptămână, ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele închinate eroilor, activităţi de evocare a tradiţiilor de luptă ale unităţilor din Forţele Terestre, precum şi expoziţii de prezentare a tehnicii şi echipamentelor militare. La activităţi au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai M.Ap.N., ai autorităţilor publice locale, cadre militare în rezervă şi în retragere şi veterani de război.
Peste 1700 de militari din Forţele Terestre celebrează ziua categoriei de forţe la datorie, în misiunile din teatrele de operaţii din Balcanii de Vest şi Afganistan.

5 comentarii

tanase marian 26-04-2011 - 20:47

excelentele voastre sunt maistru militar an rezerva de la s. t. s. grav bolnav si total abandonat am lucrat cu radiatii la s. t. s. m am anbolnavit iar acum sase ani am gasit medicii de la spitalul m. i. beti an cabinet care m au anbolnavit,,…….recent acum sase luni un derbedeu medic bolnav psihic de la clinica fundeni m a dat afara an strada cand i am relatat drama de la ministerul de interne ,,.ce sa fac sunt abandonat mi se fura bani la c. a. s. lunar si impozitar iar primul ministru si presedintele tarii spun ca nu trebuie sa ne asteptam la ceva ajutor pentru sanatate,,.eu nu am am mai iesit an strada de sase luni rusine romani rusine romania,,……………… ajutor nu pot merge , domnilor hoti si depravati,.eu am fost coleg de liceu cu domnul general an rezerva tanase tudor si apoi subordonat al sau la s. t. s. ,,………………. cine ma ajuta,,.nu pot merge la s. t. s. unde am lucrat 25 de ani m am anbolnavit de la radiatii e. m. la fel veti ajunge si voi dragi camarazi cand veti trece an rezerva,,.ajutor nu pot merge,,.m. m. an rezerva tanase marian ,,0216734240,,,………,,tanasemarian251146@yahoo.com,,……..

tanase marian 26-04-2011 - 20:50

excelentele voastre derbedeul medic de la clinica fundeni care m a dat afara an strada este subordonat doamnei profesor dr. virginia ion neurologie etajul trei,,………….cum se poate suporta o astfel de drama an romania vreau ajutor nu por sa meg de sase luni nu am iesit an strada domnule ministru al sanatatii,,.ajutor trebuie sa ma ajute cineva,,………….

tanase marian 26-04-2011 - 20:53

excelentele voastre an 89 am sperat enorm schimbarea am realizat o altercatie contra dictatorului si am fost mutat agresiv antr un subsol pana la trecerea an rezeva urmarit de 215 rusine tara bolnava,,……

jan dinu 26-04-2011 - 21:20

Domnule Tanase Marian ,am mai citit mesajele dumitale
cu alte ocazii postate aici . Dupa cum observ d-ta
ramii victima unui sistem bolnav care toaca oamenii ,
indiferent de guvernele care se perinda in acea tzara – Romania – !
Pentru a deslushi mai bine chemarile disperate rog daca putem
comunica in perspectiva unui posibil ajutor in masura
putintelor mele la acest email:
horizonjd@hotmail.com
Jan Dinu – USA

Ciu Huhu 27-04-2011 - 05:17

Tara si poporul e ruinat si indatorat enorm de lichelele portocali-basiste si se mai arunca bani pe geam si pe prostia asta de defilare cu torte!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult