Acasa Top SecretArmata Donatii din partea angajatilor Armatei pentru locuitorii afectati de inundatii

Donatii din partea angajatilor Armatei pentru locuitorii afectati de inundatii

scris de Ziua Veche
15 afisari

.Sase camioane cu alimente, imbracaminte si mobilier vor fi puse luni la dispozitia Primariei din comuna Dornesti, judetul Suceava, pentru locuitorii ale caror case au fost distruse de inundatii. Bunurile sunt donate de cadre militare si salariati civili din unitatile Armatei Romane.


Tot in sprijinul populatiei afectate de inundatii din satele Rotunda si Buruienesti, comuna Doljesti, judetul Neamt, militari din Divizia 1 Infanterie “Dacica” se vor deplasa, marti, 13 iulie, cu doua camioane de bunuri donate si care constau in imbracaminte, echipament sportiv si rechizite pentru 100 de copii.

De asemenea, de vineri, 16 iulie, pana duminica, 18 iulie, Divizia 1 Infanterie “Dacica” va asigura o mini-vacanta pentru 45 de copii din satele Rotunda si Buruienesti, la o cabana militara din judetul Brasov.

In localitatea Dornesti, jud. Suceava, militari din Batalionul 72 Geniu si Batalionul 17 Vanatori de Munte au instalat, joi, 8 iulie, podul de pontoane peste raul Suceava, iar locuitorii sinistrati, ale caror case au fost distruse in urma inundatiilor, au primit 200 de echipamente de imbracaminte complete, 100 de paturi, cate 500 de cearsafuri, foi de cort, ranite, gamele, bidoane de apa si 1.000 de prosoape.

De asemenea, 20 de copii din comuna Dornesti, insotiti de doua cadre didactice, vor petrece, in perioada 15-30 iulie, o saptamana la munte si una la mare, prin grija Comandamentului Logistic Intrunit. Initiativa acestei vacante apartine ministrului apararii nationale Gabriel Oprea, in urma discutiilor purtate cu autoritatile locale si cu locuitorii sinistrati din localiatea Dornesti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult