Acasa Top SecretArmata Emoţionat! Militarii români din Afganistan, mesaje de Ziua Naţională VIDEO

Emoţionat! Militarii români din Afganistan, mesaje de Ziua Naţională VIDEO

scris de M.A.B.
10 afisari

Militarii români din Afganistan au transmis mesaje video emoţionante pentru familii şi pentru toţi românii, de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie 2012.

Militarii români din Afganistan, mesaje de Ziua Naţională

Militarii români din Afganistan, mesaje de Ziua Naţională

Este vorba despre militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte “Dragoslavele”, mai exact, Brigada 2 Vânători de Munte SARMIZEGETUSA, Batalionul 33 Vânători de Munte POSADA şi militari din cadrul Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” (Task Force 21).

Apărătorii crestelor carpatine reprezintă cu mândrie şi profesionalism Armata Română şi România în Afganistan. Profesionalismul acestor militari, demonstrat prin modul în care şi-au îndeplinit misiunile, a fost apreciat în mod constant de partenerii de coaliţie şi a contribuit într-un mod remarcabil la creşterea prestigiului şi credibilităţii Armatei României.

Aflaţi departe de casă, nu au uitat de Ziua Naţională a României. Vedeţi mai jos ce mesaje au transmis famiilor, românilor şi României!

8 comentarii

Tom Cc 01-12-2012 - 21:03

LA MULTI ANI !!
SA VA INTOARCETI TOTI SANATOSI !

BULA 02-12-2012 - 06:47

Nu e un serviciu onorabil, sa te duci sa omori oameni care lupta sa isi apere tara de invazia unor straini lacomi. Sa nu-mi spuneti ca militarii astia s-au dus in Afganistan din patrotism. Vor bani mai multi decat le permite calificarea din viata civila. Ii indeamna necuratul la prostii.

Tom Cc 02-12-2012 - 08:44

esti cu VACA domn Bula !!

Kukhri 02-12-2012 - 14:44

Esti limitat.

Cercul 02-12-2012 - 16:38

Astia cu haina statului pe ei(militieni, securisti si verzani) isi au samanta in bandele care au aparut odata cu agricultura si cresterea vitelor si care jefuiau pe cei care isi munceau pamantul. Mai tarziu seful lor si -a zis rege si i-a primit ca vasali ca sa nu se mai intample(taxa de protectie a acelor vremuri). Apoi regele si trupa lui si-au zis statul care ii apara pe oameni in interesele lor(sa n-o incurce cu el de nu dau impozite).

ValVerde 02-12-2012 - 16:47

Si pe urma a venit Imparatul Verde si a facut dreptate !

Cercul 02-12-2012 - 17:01

A vorbit si nea Ion ca e si el om.
Esti in afara subiectului, probabil scrii la ordin. Eu spuneam ca statul e o plosnita si trebuie desfiintat.

ValVerde 02-12-2012 - 17:07

Ohhh nu ! Nu ai dreptate !!!
Statul nu e o plosnita !!!
Statul e o capuse si trebuie desfiintat.

Trebuie inlocuit cu Catedrala Neamului.

PS1. Scriu la ordin, si pe bani.
PS2. Banii vin de la bugetul secret al celor in uniforma. Bugetul vine de la amariti ca tine. Deci tu ma platesti sa scriu la ordin ! Have a nice day !
PS3. E ordin sa bag si chestii din astea in alta limba, ca da bine la prostime…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult