Acasa Top SecretArmata Exerciţiu comun. Militari din Republica Moldova, în România

Exerciţiu comun. Militari din Republica Moldova, în România

scris de M.A.
17 afisari

Exerciţiu comun. Militari din Republica Moldova, în România. Un pluton de militari ai Armatei Naţionale participă, în perioada 6–12 octombrie, la exerciţiul de artilerie, desfăşurat la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu, Făgăraş.

Exerciţiu comun. Militari din Republica Moldova, în România

Exerciţiu comun. Militari din Republica Moldova, în România

Potrivit comandantului contingentului din Republica Moldova, locotenent-colonelul Sergiu Railean, Armata Naţională a detaşat la exerciţiul bilateral circa 20 de militari din cadrul Batalionului 22 de menţinere a păcii. În comun cu militarii din cadrul Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sfîntul Andrei”, din Galaţi, în cadrul aplicaţiilor tactice vor fi efectuate trageri de luptă cu aruncătorul de mine, calibru 120 mm.

Sursa a specificat că aplicaţiile respective se desfăşoară în conformitate cu prevederile Planului bilateral de colaborare dintre ministerele Apărării din Republica Moldova şi România, pentru anul 2013. Scopul de bază al exerciţiului este schimbul de experienţă şi acumularea deprinderilor practice, în desfăşurarea aplicaţiilor cu trageri de luptă.

3 comentarii

Szasz Sebes Paul 09-10-2013 - 10:20

Bravo !

pathfinder 09-10-2013 - 10:25

Bravo!
Si bravo tie!

IngerAlbastru 09-10-2013 - 10:44

Nu aud cantec militar in surdina!!! aplauze de langa TV/computer???

Katonának seja-haj … diófából nem csinálnak koporsót … era primul cantec pe vremuri cand se vorbea de mers in armata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult