Acasa Top SecretArmata Explozie DEI: Militar român grav rănit în Afganistan

Explozie DEI: Militar român grav rănit în Afganistan

scris de M.A.
4 afisari

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, din Batalionul 280 Infanterie, aflat în misiune în provincia Zabul, Afganistan, a fost grav rănit vineri.

Explozie Afganistan militar roman ranit

Explozie DEI: Militar român grav rănit în Afganistan

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, care executa o misiune de cercetare terestră şi securizare a unui obiectiv pe autostrada A1, a suferit răni grave în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat (DEI). Militarul a fost evacuat de urgenţă la Spitalul Militar din baza Lagman, unde personalul medical depune toate eforturile pentru salvarea vieţii sale.

Ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a plutonierului-adjutant Florinel Enache.

5 comentarii

Diin 04-05-2012 - 12:47

„Ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a plutonierului-adjutant Florinel Enache”

Urmaresc pe naiba, in cur ii doare pe aia ca moare ala sau nu. Noi sa „ne onoram angajamentele luate fata de partenerii Coalitiei”. Aceeasi gogoasa, aceeasi carne de tun, oameni care merg pentru bani si nu pentru onoare si apararea nu stiu caror idealuri. Nu stiu de ce ne-am bagat in rahatul asta si ce aparam noi in Irak si Afganistan.

Dorin C. 04-05-2012 - 19:05

Noi umplem golul pe hirtie sub rubrica „Forte ale Coalitiei”. Asta facem si nimic altceva. Capisce?

TOM Cc 04-05-2012 - 21:08

pe Oprea nici in cur nu-l doare de omul care se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital in indepartatul Afganistan , Pe el il doare ca a pierdut postul de ministru !! Omul acela s-a dus acolo pt. bani ca in tara guvernul a taiat 25% din solda tuturor bugetarilor ,dar in adevaratul sens la militari a taiat 40 % !! Un subofiter cu 25 ani vechime are o solda raportata la anul 2006 !! Deci ,pe Oprea izmanaru nici in fundulet nu-l doare !!!!

BULA 05-05-2012 - 01:37

Sa se duca pentru bani sa munceasca in Italia, Germania,…
Trebuie sa ai apucaturi criminale, ca se te duci intr-o tara straina si sa omori oameni pentru cativa dolari.

TOM Cc 05-05-2012 - 07:27

fiecare cu meseria lui domnule !!! Acest om nu are apucaturi de criminal dupa cum insinuati dvs ,el a fost ranit incercand sa dezamorseze un DEI care era amplasat cu intentia de a ucide . Cine nu stie despre ce este vorba mai bine sa taca ! Daca taceai filozof ramaneai .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult