Acasa Top SecretArmata Explozii în Chilia Nouă. Atacul cu drone a durat trei ore (VIDEO)

Explozii în Chilia Nouă. Atacul cu drone a durat trei ore (VIDEO)

scris de D.S.S.
588 afisari

Mai mulți locuitori din Chilia Veche, România, au declarat că în cursul nopții de marți spre miercuri au avut loc explozii peste Dunăre, în localitatea ucraineană Chilia Nouă, care au fost vizibile cu ochiul liber de pe teritoriul românesc.

Atacurile nocturne au durat trei ore și au vizat districtul Ismail, unde o persoană a fost ucisă, a declarat guvernatorul regional Oleg Kiper pe Telegram.

„Din nefericire, o persoană a murit”, a declarat Kiper, adăugând că este vorba despre un lucrător agricol care a fost grav rănit și a murit la spital.

„Distrugeri și incendii au fost înregistrate în mai multe așezări”, a adăugat el, precizând că infrastructura portuară și agricolă a fost avariată, inclusiv clădirile administrative.

Portul Ismail de pe fluviul Dunărea, care se învecinează cu România, membră NATO, a devenit o rută principală de export pentru produsele ucrainene după retragerea Rusiei dintr-un acord privind cerealele negociat de ONU în iulie.

 

 

 

1 comentariu

Marian Dionisie Vargau 07-09-2023 - 10:49

Wow, ce știri alarmante! Am văzut și eu lumini stranii peste Dunăre noaptea trecută, dar nu mi-am dat seama că erau explozii. Este îngrijorător să auzi că astfel de lucruri se întâmplă atât de aproape de noi, în România. Oare ce se întâmplă cu securitatea în zonă? Sper că autoritățile vor lua măsuri serioase pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS