Acasa Top SecretArmata Fundația Colegiului Național de Apărare – 25 de ani de la înființare

Fundația Colegiului Național de Apărare – 25 de ani de la înființare

scris de D.S.S.
80 afisari

Fundația Colegiului Național de Apărare aniversează miercuri, 31 octombrie 2018, la sala de Marmură a Cercului Militar Național, 25 de ani de la înființare.

Cu această ocazie, personalități militare și civile care au sprijinit de-a lungul timpului activitățile Fundației Colegiului Național de Apărare vor primi diplome de excelență.

Fundația Colegiului Național de Apărare va acorda și alte premii, precum și o bursă specială pentru un student militar român care a fost admis la Academia West Point, cea mai importantă instituție de învățămâmn militar superior din SUA .

Înființată în anul 1993, Fundația Colegiului Național de Apărare este un think tank specializat în gândire strategică, o organizație independentă, neguvernamentală și nelucrativă.

Principalul scop al Fundației, potrivit statutului, constă în identificarea, susținerea și promovarea intereselor României în domeniul securității și apărării naționale.

În anul 2004, printr-o Hotărâre a Guvernului României, organizația a căpătat statut de utilitate publică.

Membrii Fundației Colegiului Național de Apărare sunt, în principal, absolvenți ai Colegiului Național de Apărare, cea mai înaltă formă de învățământ superior în domeniul securității și apărării naționale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult