Acasa Top SecretArmata General american responsabil de rachete nucleare demis din funcție

General american responsabil de rachete nucleare demis din funcție

scris de D.S.S.
35 afisari

Generalul american Michael Carey, care conducea Air Force 20, divizia responsabilă de rachete nucleare intercontinentale, a fost demis din funcție pentru „conduită personală inadecvată”, a anunțat vineri US Air Force, informează AFP.

Michael Carey a fost demis din cauza „pierderii încrederii în leadership-ul și judecata sa”, a declarat un purtător de cuvânt, generalul Les Kodlick. Această decizie urmează lansării unei anchete a inspecției generale a Air Force, demarată în urmă cu câteva luni după informații cu privire la „conduita inadecvată” a generalului, a adăugat el.

General maior Michael Carey

Demiterea sa intervine la doar câteva zile după cea a numărului 2 al centrului de comandă al forțelor nucleare americane, suspectat de a fi folosit jetoane false de cazinou într-un local din Iowa.

Purtătorul de cuvânt al US Air Force nu a precizat care sunt acuzațiile aduse generalului Carey, dar a asigurat că ele nu sunt de natură sexuală sau penală. Faptele au avut loc în timpul unei deplasări profesionale, au adăugat responsabili sub acoperirea anonimatului.

Divizia pe care o conducea „continuă să execute misiunea sa de descurajare nucleară 24 de ore din 24 în mod eficient și sigur”, a subliniat generalul Les Kodlick, asigurând că sancțiunea nu are legătură cu gestionarea Air Force 20.

Comandamentul nuclear american a fost de multe ori criticat în ultimii ani pentru mai multe gafe și inspecții neconcludente.A

3 comentarii

IngerAlbastru 13-10-2013 - 01:32

O fi platit cu bani falsi femeile din bar sau bauturile doar … ca si jetoanele din cazino 🙂

ValVerde 13-10-2013 - 02:56

I-au facut inventarul si i-a iesit lipsa la plutoniu.
L-a vindut pe sub mina, l-au pacalit aia si i-au dat bani falsi…ce sa faca omu’ ?
A cumparat jetoane false cu bani contrafacuti.

IngerAlbastru 13-10-2013 - 04:21

Aveam o presimtire ca la Nord Koreeni a oferit ceva fals sub eticheta originala!!! dar eu la blue jeans m-am gandit, ca ei prefera rosu 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult