Acasa Top SecretArmata Gripen aduce 1 miliard de euro Cehiei din programul de offset

Gripen aduce 1 miliard de euro Cehiei din programul de offset

scris de D.S.S.
5 afisari

Saab, compania furnizoare de sisteme de apărare şi securitate, a anunţat publicarea raportului anual referitor la performanţele Programului de Offset desfăşurat în Cehia, pentru anul 2010.

Gripen aduce 1 miliard de euro Cehiei din programul de offset

Raportul, care a fost deja aprobat de Ministerul ceh al Apărării, prezintă realizările anuale ale Programului de Cooperare Industrială care însoţeşte leasing-ul celor 14 avioane de luptă Gripen oferite Cehiei de către guvernul suedez.          

Principalele realizări din 2010:

-O valoare cumulativă de 23.74 miliarde CZK (aprox. 1 miliard de euro) furnizată la sfârşitul lui decembrie 2010;

-Livrarea a 93% din totalul îndatoririlor de offset către Cehia;

-Tranzacţii de offset în valoare de 3.82 miliarde CZK (160 mil. euro) în 2010;

-48 de tranzacţii de offset Gripen înregistrate la sfârşitul lui decembrie 2010;

-Aproape de finalizarea obiectivului de a livra un total al îndatoririlor de offset în valoare de 25.54 miliarde CZK (1.06 miliarde euro). 

Gripen aduce 1 miliard de euro Cehiei din programul de offset

Suntem încântaţi să anunţăm că programul de offset Gripen este în continuare eficient, generând valoare pentru Republica Cehă şi aducând beneficii industriei din această ţară. Livrarea de servicii excelente de offset în 2010 se bazează pe realizările noastre anterioare în ceea ce priveşte depăşirea reperelor contractuale prin marje viabile”, a declarat Bengt Littke, Director de Programe Gripen în Cehia. 

Ministerul Apărării a aprobat Raportul Anual al Programului de Offset Gripen pentru 2010 şi, la data de 31 decembrie 2010, au fost îndeplinite 93% din îndatoriri. Programul este în conformitate cu condiţiile aprobate şi semnate în contractul de offset. Programul de offset Gripen reprezintă un avantaj deosebit pe termen lung, un factor stabilizator pentru industria de apărare din Cehia, dar şi pentru alte ramuri industriale”, a declarat Rudolf Blazek, Directorul Diviziei de Armamente din cadrul Ministerului Apărării din Cehia.

1 comentariu

gogu 17-06-2011 - 00:28

ba lasati gargara ,suedezii sint sefi prin a da spaga si romanii crapa dupa spaga lasati goangele ca inca un pic maninca chibrituri si saab ul si marele
eurofigther nu ZBOARA in Libia nu au piese de schimb comandate pentru ca erau scumpe astea sint avioane de parada netestate in razboi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult