Guvernul caută soluţii pensiile militare calculate greşit | Ziua Veche
Acasa Top SecretArmata Guvernul caută soluţii pentru pensiile militare calculate greşit

Guvernul caută soluţii pentru pensiile militare calculate greşit

scris de M.A.
20 afisari

Guvernul caută soluţii pentru pensiile militare calculate greşit. Este vorba despre peste 30.000 de pensii, Executivul cutând soluţii pentru ca sumele care au fost luate în 2010-2011 să fie restituite.

Guvernul caută soluţii pentru pensiile militare calculate greşit

Guvernul caută soluţii pentru pensiile militare calculate greşit(foto: militar.infomondo.ro)

MAI, MApN şi Ministerul de Finanţe caută acum soluţii pentru a le restitui banii. Subiectul va trebui însă discutat cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional care urmează să vină la Bucureşti, transmite RTV.net.

Premierul Victor Ponta a anunţat, în şedinţa de Guvern de marţi, că subiectul pensiilor militare recalculate eronat, precum şi reducerea TVA în agricultură, va trebui discutat cu delegaţia FMI. Atunci când reprezentanţii Fondului vor veni în România, autorităţile române trebuie să aibă pregătite un plan de implementare a acestor măsuri, dar şi resursele financiare necesare astfel încât FMI să-şi dea acordul.

„Sunt 30.000 de militari şi foşti ofiţeri ai MAI cărora în mod nedrept li s-a recalculat pensia şi pentru care trebuie să ne ţinem de cuvânt şi să le facem şi lor dreptate, după cum li s-a făcut şi celorlalţi. Şi aici trebuie discutat exact care este influenţa bugetară şi în acelaşi timp să putem să dăm ceea ce guvernul trecut le-a luat în mod greşit”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a spus că, dincolo de efortul financiar al statului, situaţia celor 30.000 de pensionari trebuie rezolvată deoarece este o chestiune de principiu. „Nu este o problemă de cantitate, este o problemă de a face dreptate”, a spus primul-ministru.

7 comentarii

vasile 06-11-2012 - 22:00

S-A INCERCAT IN CANADA IN 1998 SA SE TAIE PENSIILE MILITARE SI NU S-A REUSIT. S-A INCERCAT IN LETONIA EXPERIMENTUL OCULTEI IN 2008 SI NU S-A REUSIT. S-A APLICAT DESFIINTAREA SI TAIAREA PENSIILOR MILITARE IN COLONIA ROMANIA IN 2010 , SI BISNITARUL SECURIST TRAIAN BASESCU A REUSIT. ASTA E PROBLEMA DE FOND.

marcel.3942 09-11-2012 - 11:38

Vasile cred ca esti dezinformat cu privire la acesti militari rezervisti;Tu stii ca sunt pensionari cu studii adevarat superioare si cu grade de ofiter rezervist si au pensii de 1300 ron sau mai8 putin iar acesti pensionari militari care au facut liceul dupa ce au fost facuti ofiteri,iar scoli superioare mai nimic,acestia s-au bucurat de drepturimult superioare celorlalti iar acum invaca faptul ca au depus juramantul fata de patrie parca ceilalti militari nu depuneau juramantul.Se plangeau ca se duceau in agricultura la cules porumb,dar nu ei i-l culegeau ci soldatii iar ei se infundau in bautura si deveneau rasul lumii,ba mai mult umblau ca besmeticii dupa femei prin sate si acum vor pensii de zece ori mai mari ca ceilaltiDogaru ,acest individ certat cu bunul simt sa-si cotroleze atitudinea ca devine tot mai caraghiosIntreg personalul de specialitate din agricultura au pensii de rusine,si-au batut joc guvernantii de eifara sa tina cont de vitregiile mediului in care au lucrat fata de care acesti semianalfabeti militari se plangsi vor pensii superioare.DLOR nu va e rusine?

vasile 06-11-2012 - 22:04

Băsescu: „Eu am decis că pensiile nu vor fi indexate de la 1 ianuarie 2012”
Şeful statului spune că decizia poate fi atacată în justiţie, dar nu sunt bani, DEOARECE SUNT DE PLATIT CELE 40%MARITE LA SALARIILE MAGISTRATILOR IN 2010, CEEA CE INSEAMNA CATE 2 MILIARDE DE LEI VECHI/LUNA DE MAGISTRAT IN TRANSE RETURNABILE DE 5000 DE LEI/LUNA .Cum o astfel de decizie ar putea duce la atacarea Guvernului în justiţie, Băsescu a arătat că n-au decât „să înceapă procesele”, dar „judecătorii să spună de unde să fie luaţi banii”, PENTRU FRAIERII VOTANTI PE O STICLA DE ULEI SI O PUNGA DE FAINA.

digital 06-11-2012 - 22:06

calculate greșit??????!!!!!!!!

cred că vă înșelați!
unde-i pitikul-porno să dea cu subsemnatul?!
își cosește flocii sau își aranjează koaiele cu barda?!
chiar nu-l întreabă nimeni despre cele 100 de mil de euro care au ”umflat ” bugetul de pensii după recalcularea măsii?!

vasile 06-11-2012 - 22:20

PAI NU AU FACUT ALIANTA PSD CU UNPR , ADICA PONTA CU OPREA ?????? ATATA DURERE CE IL PASTE PE PONTA DE SIMPLII ROMANI , EXECUTATI DE CALAUL BASESCU.

LICA 08-11-2012 - 23:53

PE 9 DECEMBRIE , NECESAR SI OBLIGATORIU FOSTII PENSIONARI MILITARI SA SE PREZINTE CU LEGITIMATIA DE REZERVIST LA VOTARE, A CELOR CARE AU PROMIS MAREA CU SAREA PENTRU PENSIILE DESFIINTATE SI TAIATE , ADICA VREO 30.000 SI FAMILIILE LOR CU TOT.
RAMINE DEOCAMDATA AMNISTIA FISCALA A INFRACTORILOR FOSTI PENSIONARI MILITARI. NU E PUTIN SI E ONORANT SI PLIN DE DEMNITATE SOCIALA, IERTAREA DE DATORII.

LICA 10-11-2012 - 16:25

STIMATI GARGARAGII SI HAHALERE GUVERNAMENTALE DE LA PDL SI USL. VA RUGAM FRUMOS SA NE LASATI IN PLATA DOMNULUI SI SA NU NE MAI MINTITI CU HOHAURILE VOASTRE ELECTORALE. SA VA BUCURATI DE NECAZURILE NOASTRE IN LINISTE SI SA FITI BLESTEMATI VOI SI FAMILIILE VOASTRE PENTRU TOT RAUL PROVOCAT NATIUNII.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult