Acasa Top SecretArmata IAR-99 – Contract de întreţinere Avioane Craiova-MApN

IAR-99 – Contract de întreţinere Avioane Craiova-MApN

scris de M.A.
33 afisari

Avioane Craiova a primit o gură de oxigen, după ce a încheiat cu MApN un contract de întreţinere pentru repararea şi întreţinerea avioanelor şcoală de antrenament IAR-99.

IAR-99 - Contract de întreţinere Avioane Craiova-MApN

IAR-99 - Contract de întreţinere Avioane Craiova-MApN

Directorul general al SC Avioane SA Craiova, Ioan Sava, a declarat că societatea a dus deja la îndeplinire primul contract subsecvent încheiat în baza acordului-cadru dintre cele două părţi, care a prevăzut repararea unei aripi a unui aparat IAR-99, urmând ca la sfârşitul acestei săptămâni să fie preluat cel de-al doilea aparat de zbor, pentru care luni a început procedura de organizare a transportului, transmite Agerpres. Acordul-cadru cu MApN este valabil până în anul 2015, iar pentru fiecare activitate derulată se încheie câte un contract subsecvent, susţine sursa citată.

Ioan Sava a mai spus că următorul contract subsecvent prevede repararea a altor două aparate de zbor, pentru primul avion semnându-se deja protocolul de preluarea din gestiunea Armatei în cea a fabricii din Craiova, aparatul urmând să ajungă în fabrică la sfârşitul acestei săptămâni.

Întrebat dacă societatea a reuşit să mai plătească angajaţilor din restanţele salariale, directorul general al SC Avioane Craiova a spus că există în continuare restanţe, iar „sumele plătite nu sunt importante”. „În luna iunie reluăm activitatea normală. Sperăm ca acordul cu MApN să ne ajute să stopăm declinul societăţii şi poate chiar să îmbunătăţim situaţia”, a mai spus directorul general Ioan Sava.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult