Industria de apărare, în atenţia MApN | Ziua Veche
Acasa Top SecretArmata Industria de apărare, în atenţia MApN

Industria de apărare, în atenţia MApN

scris de M.A.
9 afisari

Academia Tehnică Militară va găzdui joi, 27 septembrie, de la ora 9.00, seminarul ştiinţific cu tema ”Locul şi rolul industriei de apărare în actualul context de dezvoltare a României”.

Industria de apărare, în atenţia MApN

Industria de apărare, în atenţia MApN (foto: Mediafax)

Manifestarea este organizată de Departamentul pentru armamente, prin Academia Tehnică Militară, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Compania Naţională ROMARM, cu sprijinul Societăţii Române de Pirotehnie şi Detonică.

Specialişti militari şi civili vor discuta despre noi posibilităţi de dezvoltare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naţionale şi industria de apărare, despre acest domeniu de activitate ca actor principal în procesul de înzestrare a sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională. De asemenea, vor fi abordate şi subiecte referitoare la pregătirea specialiştilor şi participarea la cercetarea ştiinţifică, privite ca oportunităţi oferite de învăţământul superior militar industriei de apărare.

La activitate vor participa secretarul de stat pentru armamente, Floarea Şerban, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, personalităţi civile şi militare, specialişti din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională, reprezentanţi şi lideri ai sindicatelor din cadrul industriei naţionale de apărare.

3 comentarii

Pribeagul 26-09-2012 - 22:32

Mai sa fie!, ore chiar asa sa fie? Sa se ocupe cineva si de activitati productive in scumpa nostra tara?

De unde banii? Sa fi disparut oare hotii?

Batrinii povestesc ca odata eram pe locul 4 in lume in productia de armament usor. Se spune ca vindeam piese de bicicleta, care odata montate deveneau mitraliere.

Pribeagul 26-09-2012 - 22:39

Chiar, au reusit noii guvernanti sa bage hotii la racoare?

Parca asa s-au angajat, sa elimine jefuirea bugetului de stat, sa elimine evaziunea fisacala si pe acesta cale sa aduca in plus 10-15 mld euro la bugetul de stat.

Care-i oare stadiul indeplinirii acestor angajamente?

BULA 27-09-2012 - 02:23

Nici lemn pentru fabricat arcuri nu mai avem, ca padurile le-au taiat bozgorii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult