Acasa Top SecretArmata Ioan Mircea Pașcu, coordonatorul pentru securitate și apărare al grupului S&D

Ioan Mircea Pașcu, coordonatorul pentru securitate și apărare al grupului S&D

scris de D.S.S.
2 afisari

Europarlamentarul social-democrat Ioan Mircea Pașcu a fost ales marți, la Strasbourg, coordonatorul grupului S&D pentru securitate și apărare.

Ioan Mircea Pașcu, coordonatorul pentru securitate și apărare al grupului S&D

Europarlamentarul PSD va participa în această calitate la definirea poziției grupului S&D pe toate problemele privind politica externă precum și cele din domeniul securității și apărării. Ioan Mircea Pașcu va participa direct și la luarea deciziilor în cadrul SEDE (Subcomisia pentru securitate și apărare), a precizat sursa citată.

„Având în vedere că amenințările de securitate tind să devină din ce în ce mai complexe și să se apropie și mai mult de Uniunea Europeană, cred că trebuie să acordăm atenția cuvenită politicii noastre comune de securitate și apărare. Voi contribui la realizarea acestui obiectiv împreună și solidar cu europarlamentarii S&D, membri în Comisia pentru afaceri externe (AFET) și în SEDE„, a declarat Ioan Mircea Pașcu în cadrul reuniunii.

El a adăugat că prioritățile sale includ promovarea agendei S&D în domeniul securității și apărării, o alocare justă și corectă a rapoartelor și timpului de intervenție în reuniunile plenare, pentru colegii, promovarea necesității unei noi strategii de securitate a Uniunii Europene, promovarea cooperării dintre UE și NATO.

„Voi fi o voce puternică, bazată pe o experiență solidă, în favoarea politicii comune de securitate și apărare a Uniunii Europene, în toate dezbaterile la care voi participa”, a concluzionat noul coordonator pentru securitate și apărare al grupului S&D.

6 comentarii

Pribeagul 16-07-2014 - 23:12

Ma, voua nu va e rusine sa faceti parte din tot felul de comisii de securitate si sa lasati tara asta mindra si frumoasa la cheremul tuturor coruptilor.

Mai hahalerelor, apuce-va rusinea odata!

salut 16-07-2014 - 23:21

Adica, ce-i reprosezi aluia? Ca i-a fost recunoscuta competenta intr-un anumit domeniu?

Pribeagul 16-07-2014 - 23:46

Este cunoscut si poate se chiar pretinde un om politic, mare. Ce securitate poate sa asigure el Lumii cind lasa tara asta mindra si frumoasa la discretia sobolanilor?

In loc sa se ocupe de securitatea Lumii, ar fi mai bine sa ia o placarda si sa-si faca veacul in Piata Victoriei!

Altfel, spune-i hahalera si termina discutia!

salut 16-07-2014 - 23:52

Mon ami, cate grade are citronada pe care o bei?

Ca si io, dupa 400 de limonada Chivas Regal, ma apuca asa o furie pe Madonna ca e cunoscuta si nu a rezolvat inca problema Casmirului….de numa-numa !

Pribeagul 17-07-2014 - 00:06

Ei sun vinovatii! Cca 20% din popor, nu restul de cca 80% care-i chiar poporul mindru si frumos.

Ieri am postit. Azi e devreme. 🙂

salut 17-07-2014 - 00:23

Cum zici tu, mon ami. Ce mi-e 20 de grade, ce mi-e 80 de grade. Pui mai multa apa, combini, dupa gust si puterinta.
Mata….mai poti, n-asa?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult