Acasa Top SecretArmata Iranul susţine că va copia drona americană RQ-170

Iranul susţine că va copia drona americană RQ-170

scris de M.A.
7 afisari

Iranul a anunţat că va copia drona spion americană RQ-170 pe care susţien că a capturat-o.

Drona Iran

Intenţia iranienilor este modernizarea forţelor sale armate. De asemenea, Teheranul a trimis la Moscova un demnitar pentru a discuta cu oficialităţi ruse probleme legate de violarea spaţiului aerian iranian şi dosarul nuclear iranian, transmite Moldpres, citând agenţiile de presă internaţionale.

„Suntem pe punctul de a finaliza decodificarea” dronei şi „viitoarea etapă este reproducerea aparatului„, a afirmat Parviz Sorouri, care conduce o subcomisie parlamentară privind securitatea naţională. „Într-un viitor apropiat vom fi capabili de producţia în serie” a acestei drone, a continuat parlamentarul explicînd că versiunea iraniană va fi „superioară” din punct de vedere tehnic aparatului american.

Iranul a anunţat duminica trecută că a doborât o dronă americană de tip RQ-170 Sentinel, „care a violat zone ale frontierei estice a ţării”, afirmând că aparatul care se află în posesia Teheranului a fost „uşor” avariat.

Pe de altă parte, şeful Consiliului pentru securitate naţională Said Jalili s-a deplasat la Moscova, pentru a examina ultimele evoluţii regionale cu oficialităţi ruse.

7 comentarii

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 13-12-2011 - 02:39

O drona doborata nu seamana cu macheta facuta din spuma poliuretanica ! Au doborat mai degraba un …dromader ,ca li se parea ca face de SENTYNELA ! Si mai nou vor expune si pantofii primiti cadou in figura de acest nebun periculos doar pt. propriul popor. Khomeini mare castig pt. LUMEA INTREAGA !Femeile sa nu se apropie de banane, morcovi si castraveti, barbati de pepeni galbeni! Dar de CHERHANALE au voie, ca miros la fel!

BULA 13-12-2011 - 08:22

Americanii si evreii se bazeaza prea mult pe tehnologie. Uita ca sunt pe cale sa-i incalece chinezii, nu ce baza tehnologiei, ci cu putza.
Un miliard si jumatate de musulmani fac mai mult decat arsenalul vostru nuclear.

Ciu Huhu 13-12-2011 - 18:34

Ba oltean ignorant, Bula ignoranta de cind sint chinezii musulmani?
Religia chinezilor e in proportie de 99% nemusulmana, e budista, animista…

BULA 13-12-2011 - 20:22

Cretinule, tu nu esti in stare sa descifrezi ce citesti ? Am spus doar ca americanii vor sa-i domine pe ceilalti, in general, doar prin tehnologie. Am dat exemplul cu chinezii ca sa accentuez punctul slab al americanilor. Cantitatea genereaza calitate. Asta e valabil si in cazul chinezilor, cat si la musulmani.
In articol se vorbeste de 1,5 miliarde de musulmani. Nu m-am referit la cei 1,5 miliarde de chinezi.

Andrei 14-12-2011 - 12:26

Nea Bula, bine l-ai caracterizat pe acest „Ciuhuhu”.
Individul nu e capabil sa citeasca o fraza ,de inteles nici atit munca grea ,ceea ce ne indica modul cum a promovat .(nu intelege romaneste )

geek-a-contra 13-12-2011 - 12:03

:))))

Andrei 14-12-2011 - 12:33

Versiunea iraniană va fi “superioară”,clar, caci lucreaza la ea Ayatolahul Ali Khameni si Mahmoud Ahmadinejad….personal.

S-au dus la Moscova probabil sa ofere” drona „drept cadou (daca exista )si sa ceara ceva in schimb ori sistemul antiaerian cumparat de la rusi nu functioneaz la parametrii asteptati….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult