Acasa Top SecretArmata Israelul nu va lua parte la summitul NATO

Israelul nu va lua parte la summitul NATO

scris de D.S.S.
5 afisari

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general NATO, a anunţat vineri că Israelul nu va fi invitat la summitul NATO ce se va desfăşura pe 20 şi 21 mai la Chicago, dar a negat faptul că Turcia ar fi blocat prezenţa statului evreu la această reuniune.

Rasmussen (nato.int)

Anders Fogh Rasmussen (foto: nato.int)

Rasmussen a mai afirmat că Israelul nu va lua parte la summit întrucât nu participă la principalele operaţiuni militare ale Alianţei. El a mai precizat că numai 13 parteneri ai NATO, care au luat parte la aceste misiuni, au fost invitaţi la Chicago.

Israelul ar fi urmat să participe la summit, în cadrul unui program de cooperare cu NATO, numit Dialogul Mediteranean. În ultimele săptămâni. mass-media internaţională a acreditat ideea că Turcia a blocat accesul Israelului la summitul NATO. Cele două ţări se află într-un conflict diplomatic deschis după ce marina militară a statului evreu a ucis în mai 2010 nouă cetăţeni turci în cursul unui atac împotriva unui convoi umanitar de nave turceşti care a încercat să spargă blocada israeliană asupra Fâşiei Gaza.

2 comentarii

urbos 11-05-2012 - 18:22

Ce sa caute aici pielea poolii?

digital 11-05-2012 - 18:51

”În ultimele săptămâni. mass-media internaţională a acreditat ideea că Turcia a blocat accesul Israelului la summitul NATO”

hahaha!
poate ați vrut a zice în loc de mass-media/moss-media/mossad-ul/moss-edia!
hahaha!
ce tari sunt kkhații ăștia!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult