Acasa Top SecretArmata Kim Jong-Un, încântat de testarea unei noi RACHETE

Kim Jong-Un, încântat de testarea unei noi RACHETE

scris de B.C.R
3 afisari

Coreea de Nord a testat cu succes o nouă rachetă tactică de înaltă precizie, a anunţat agenţia oficială nord-coreeană KCNA, subliniind „progrese” semnificative înregistrate de acest stat în domeniul apărării.

Până în prezent nu se cunoaşte dacă Coreea de Nord ar deţine un arsenal de rachete ghidate, însă o analiză recentă a filmelor de propagandă demonstrează că acest stat a achiziţionat o variantă a rachetei de croazieră rusă, de tip KH-35.

De la începutul lui mai, imagini din satelit analizate de Institutul americano-coreean al Universităţii Johns Hopkins au arătat că Phenianul a testat sistemul de propulsie al unei sau mai multor rachete balistice intercontinentale (ICBM).

Presa nord-coreeană a publicat o fotografie cu liderul Kim Jong-un zâmbind încântat în timp ce asista la o lansare a unor noi rachete de înaltă precizie.

Cu această ocazie, Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc al Coreei de Nord, a publicat pe prima pagină o fotografie cu liderul Kim Jong-Un, stând alături de oficiali nord-coreeni în faţa unor calculatoare, relatează Daily Mail. Aceştia sunt văzuţi zâmbind, cel mai probabil după efectuarea testului noii rachete.

Testul acestei arme noi, care a fost „realizată sub controlul personal al (liderului nord coreean) Kim Jong-un”, a fost un succes total, a adăugat KCNA.

2 comentarii

urbos 28-06-2014 - 11:36

E vesel. Ca Bashina la Bruxelles.

Antibasistul 28-06-2014 - 14:01

JEGUL ASTA DICTATOR, nord corean, e singurul gras din Corea de Nord, restul toți sunt slabi, muritori de foame!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult