Acasa Top SecretArmata Lista coloneilor din presă şi PDL. Comisie de anchetă la MApN

Lista coloneilor din presă şi PDL. Comisie de anchetă la MApN

scris de M.A.
4 afisari

Lista coloneilor din presă şi PDL. Printr-un ordin emis în data de 22 iunie 2012, la Ministerul Apărării Naţionale a fost înfiinţată o comisie pentru verificarea modului de înaintare în grad, în perioada 2010-2012, a cadrelor militare în rezervă.

Lista coloneilor din presă şi PDL. Comisie de anchetă la MApN

Lista coloneilor din presă şi PDL. Comisie de anchetă la MApN

La finalizarea analizei, această comisie urmează să propună ministrului măsurile în consecinţă. Problematica înaintărilor în grad ale cadrelor militare în rezervă va fi abordată în cadrul unei conferinţe de presă, săptămâna viitoare, de către ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

Ancheta vizează situaţia persoanelor publice care au primit grade de ofiţeri în rezervă în perioada 2010-2012. De asemenea, MApN precizează că, în documentele militare de evidenţă nu se înscriu date referitoare la apartenenţa sau activitatea politică a rezerviştilor.

Recent, Corneliu Dobriţoiu a afirmat că, indiferent dacă aceste grade au fost acordate unor cadre în rezervă, ele nu sunt mai puţin importante, iar avansarea de la soldat sau absolvent la gradul de colonel este una jignitoare pentru Armată. Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, a prezentat o listă care conţine nume cunoscute din PDL, dar şi din presă, care au beneficiat de avansări în grad, în rezervă, de catre fostul ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. Brînză, Falcă, Turcescu, Blejnar, Botiş, Futur, Ungureanu şi Oltean sunt doar câteva nume de pe lista coloneilor din PDL şi din presă.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-06-2012 - 16:20

I N C R E D I B I L !

Tom Cc 23-06-2012 - 09:30

RUSINE !!!! MINISTRUL APARARII din perioada guvernarii Boc ,lingaul OPREA ,un general cu 4 stele (din carton presat ) a demisionat din armata romana ,fiind prins cu matrapalzacuri de corpul de control al ministrului !! Cand a plecat din armata , pe usa din dos ,era CAPITAN .s-a bagat in politica si a ajuns nemeritat general cu 4 stele (din carton presat) Domnule Oprea chiar nu i-ti este RUSINE ?? Esti cea mai abjecta fiinta !!! RUSINE ,RUSINE ,RUSINE !! Gabriel OPREA chipul perfect al COPROFAGULUI !!! Cadrele active ,pe timpul cat ai fost nr.1 la MApN te-au numit codificat ” IZMANA ” si pe „contraamiralul ” Fratila care in viata lui nu a comandat nicio barca cu vasle „guristul” !! Dezgustator ca OM ,deplorabil ca Ministru al Apararii !! Un gust amar in istoria armatei romane !!

EMA 25-06-2012 - 15:01

RUSINE PENTRU COLONEII DE CARTON.ROBERT TURCESCU SA-TI FIE RUSINE,CUM POTI SA TE INCUNUNEZI CU ASEMENEA GRAD FARA SA FACI O ZI DE ARMATA.VA ROG SA VA SESIZATI DIN OFICIU DOMNILOR PROCURORI,LA PIRNAE CU EI IN FRUNTE CU OPREA GABRIEL.

stan 27-06-2012 - 14:34

Cind vor ajunge la puscarie li se vor retrage gradele ? fiindca toti au nume predestinate pentru „mititica”, toti au bube in cap….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult