Acasa Top SecretArmata Locotenentul Gheorghe Alexandru vrea să împartă puterea cu Regele

Locotenentul Gheorghe Alexandru vrea să împartă puterea cu Regele

scris de Doru Dragomir
126 afisari

Armata se pregăteşte să îl mazilească pe locotenentul Gheorghe Alexandru. Statul Major General se delimitează, printr-un comunicat de presă, de opiniile exprimate de locotenentul Gheorghe Alexandru privind preluarea puterii de către Armată şi instaurea monarhiei. 

Locotenentul Alexandru Gheorghe in Piata Universitatii

Conducerea Statului Major General a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum şi de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii, privind soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea ţării în această perioadă”, se precizează într-un comunicat de presă primit din partea Ministerului Apărării Naţionale

După cum a declarat reprezentanţilor mass media, locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit, în data de 25 ianuarie a.c., la raportul comandantului unităţii militare în care este încadrat, pentru a-i expune acestuia gestul participării sale la mitingul de protest organizat în Piaţa Universităţii şi pentru a-i prezenta “viziunea sa asupra administrării statului român” şi “soluţiile sale pentru situaţia actuală”. Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca, potrivit regulamentelor militare, această problematică să fie considerată un raport, să fie înaintată ierarhic conducerii Statului Major General şi să i se răspundă până la data de 26 ianuarie, ora 16.00.

 Ce vrea ofiţerul ?

Dintre aşa-zisele “soluţii” prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de către acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass media, în data de 26 ianuarie, amintim:

 

“1. Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului;

2. Invocarea stării de urgenţă în ţară;

3. Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată; locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie;

4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei.”

 Ministerul Apărării Naţionale a dat publicităţii stadiul în care se află ancheta în urma declaraţilor făcute de locotenentul Gheorghe Alexandru şi participării acestuia la protestele din Piaţa Universităţii.

În urma acţiunilor ofiţerului din data de 23 ianuarie a.c., în conformitate cu art. 55 din „R.G.-3, Regulamentul disciplinei militare”, comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie 2012, constituirea Consiliului de judecată al ofiţerilor şi judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru, în temeiul prevederilor art. 35 din Legea nr. 80/1995 şi ale art. 9 alin. (1) şi art. 11 din „R.G.-8, Regulamentul consiliilor de judecată”.

La aceeaşi dată, ofiţerul a refuzat să ia la cunoştinţă, prin semnătură, de conţinutul ordinului comandantului unităţii prin care este trimis în faţa Consiliului de judecată, deşi acesta i-a fost citit şi prezentat spre semnare.

Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul şedinţei de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a regulamentelor militare.

Toate acţiunile şi declaraţiile făcute de ofiţer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare.

Hotărârea Consiliului de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii va fi făcută publică, după pronunţarea acesteia.

Precizăm că Armata este o instituţie cu reguli şi norme foarte clare, cu regulamente militare care trebuie respectate de toţi militarii, iar încadrarea în serviciul militar impune asumarea respectării cu stricteţe a legilor ţării, a regulamentelor militare şi a normelor de disciplină specifice Armatei Române.  

În toate armatele statelor membre NATO există acte normative care trebuie respectate, disciplina militară constând în respectarea de către militari a normelor de ordine şi comportament obligatorii.”

44 comentarii

Andrei 27-01-2012 - 19:53

No me Gheorhe amu.,cu rejele Cioaba sau imparatu Iulian …ca-s doi ma baga da sama.!

Vrea si 50% din puterea de decizie …BRAVOO GHEORGHE ::::AAA TU VREI SA SCAPI DE ARMATA !

FACI PE DILIUL…..VREI SA FII DECLARAT INAPT COMBATANT PACE SI RAZBOI:…

Ai marii sanse ,IMBECILITATEA TA NU CUNOASTE LIMITE:::

Andrei 27-01-2012 - 19:58

Gheorghe ..am o ideie ,ti-o spun …ho !

Daca comandantul nu vrea sa-ti asculte modestele si inteleptele tale tale cerinte, solutii .nu te lasa,continua mai viguros,uite cum .

Te duci si in fata lui iti tai degetele de la o mina si incepi sa le maninci ….ba sa arati ca esti nemaipomenit.

Poti sa-ti dai foc la o mina ,flacara revolutiei tale……
umblas dezbracat in cizme si cu cascheta ,ma sa atragi atentia …in prealabil convoci o conferinta de presa …

Andrei 27-01-2012 - 20:09

Gheorghe „poporul” iti CERE SA nu fi modest !

ROMANIA E TARA MEMBRA A UE IN CONSECINTA CEREM!

1-UE SA-TI DEA 75%PUTERE DE DECIZIE SI SA TE NUMEASCA COMANDANT A-L FORTELOR NATO

2- RUSIA SA-TI CEDEZE INCA 75%PUTERE DE DECIZIE SI SA TE PUNA LA COMANDA FRTELOR STRATEGICE NUCLEARE RUSESTI +RESUSCITAREA TARULUI PETRE i.

3-CHINA ,SA INSTAUREZE MONARHIA ..SI TU ….SIGUR ,SIGUR ….LA COMANDA CELOR 80000 DE SOLDATI DE PLUMB.

Ciu Huhu 27-01-2012 - 20:52

Concluzia la postarile tale: esti bine platit de Basescu!

george 28-01-2012 - 08:30

Andrei tu sigur esti INAPT COMBATANT PACE SI RAZBOI:…

Andrei 28-01-2012 - 10:49

Vezi mai „omule de bine” ca organizeaza Gheorghe o manifestatie in cizme, chilotii si cu cascheta pe cap. . iar voi ,sustinatorii lui trebuie sa veniti in izmene si cu ochelari de soare ….. tinuta obligatorie

Aaa …uitasem …sa vina” Bula” cu porcul ,iar „Urbos” cu capacele ….sigur veti ajunge in primplanul agentiilor de presa …..Elita se aduna .!..

dxn 27-01-2012 - 20:40

Paranoia te poate cuprinde atunci cand, intr-o organizare tipica de infanteristi tu esti un sub-arhitect (vezi cazul Lupoi din ’89) ori cand, intr-o organizatie selecta de zburatori, tu esti un infanter!
Domnul ofiter crede ca o tara NATO+UE este un „ploton” de analfabeti!

P.S.: Domnule BULA: UN COMENTAR, UN FURSEC, … , O MOSLINA, ceva, … , orsicat?

STRULa consatean cu BULA 27-01-2012 - 20:57

Domnu prefesor numit si ISOS.CEL ERATU are un moment de indisponibilitate,momentan o cauta pe mademoissele Lagarderre de la WORD BANKs implicata direct in sustragerea de echipament medical moale din spitalele ultraperformante de pe meleagurile miorithice! Nemai pomenite sant si caile prin care masoneria iudeo mondiala sapa la Rosia Montana, bijnitarind impreuna elemente autohtone corumpte si tradatoare!

dxn 27-01-2012 - 22:37

Nu cred ca-i consatean cu dumneavoastra. Acum o saptamana zicea ca-i din Craiova.

STRULa consatean cu BULA 27-01-2012 - 23:05

Si ce-i daca acusica sta la Craiova, in tinerete era cantaret si dansator in comuna . Si la Paris era Comuna,deci se poate ,tofarasi ,se poate !

Traian Basescu 27-01-2012 - 20:58

Baiatu’ asta e ceva mai tampit decat credeam.

Te duce cu gandul la comisarul politic al fregatei sovietice Storojevoi din flota Balticii, capitanul de rangul III (maior in armata de uscat) Valeri Sablin care in 1975 a vrut sa repete figura cuirasatului Aurora din 1917, respectiv sa se intoarca la Leningrad si sa provoace izbucnirea „adevaratei” revolutii bolsevice. In opinia creierasului zdravan zguduit a lu’ Sablin, URSS-ul lui Brejnev nu era destul de comunist si in mod cert popoarele sovietice abia asteptau sa o puna de un comunism si mai abitir ca cel pe care-l traiau…

O parte din echipaj l-a sprijinit sperand ca nava va ajunge la Stockholm insa cand si-au dat seama ce voia idiotul l-au abandonat cu gargaunii lui cu tot. In final nava a fost recapturata de sovietici, Imbecilul a fost judecat si in final executat.

Dobitocul asta de lanoi evident ca nu merita judecat si din momentul asta poate fi zvarlit afara din armata in orice clipa. Tampeniile pe care le debiteaza sunt atat de mari incat nici USL-asii nu-l vor mai putea lua in brate fara a se compromite definitiv in afara tarii.

Sigur ca la noi se gasesc suficienti retardati care sa se entuziasmeze la prapastiile astuia, pentru ca nici ei n-au mai mult creier. Ma intreb insa cum vor explica Ponta si Antonescu prietenilor lor de la aprlamentull UE, unde tocmai sau dus sa se smiorcaie cum ca eu as sugruma democratie (eu?!, eu?!) faptul ca si-au tras in partid un idiot ce doreste lichidarea democratiei si o monarhie militara. Sub Duda Voda I cel Batran proabil? 🙂

Ciu Huhu 28-01-2012 - 09:11

JOS BASESCU!!!!!!!!!!

Pribeagul 27-01-2012 - 21:27

„În plus, pe lângă partide, am propus să fie trecută și monarhia constituțională, cu armata alături, ca garant al democrației, cum scrie și în Constituție“, a explicat Alexandru Gheorghe.

Ce „a explicat” Gheorghe nu seamana deloc cu ce zice nu stiu cine, adica:

„4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei.”

Percep situatia in felul urmator:

Un om normal, de aceasta data s-a intimplat sa fie un tinar ofiter, frumos si stapin pe el, intr-o aparitie impresionanta, si-a declarat nemultumirea fata de conducerea actuala a statului. Un act normal si moral in actuala situatie.

Un militar trebuie sa fie neaparat un cyborg?

Se lasa ceata!

tomi 27-01-2012 - 23:17

Locotenent Gheorghe Alexandru adica poti sa-ti zici PETRE PETRE ca tot nu stim care ti-e numele de famile si cel de botez ,dar tu ofiteras mic esti deraiat mai rau decit aratam acum doua zile.Vezi locotenente,cauta-l tu pe ala.poate este frate cu tine care s-a declarat proprietar peste tot universul si a deschis un birou de vinzari in statele unite,unde poti contra sumei de 100 de dolari sa cumperi 10 hectare de teren pe LUNA sau pe MARTE primesti certificat de proprietate in regula si iata devii bogat si proprietar de terenuri,poti cladi casute,vile si chiar sa deschizi un restaorant pe proprietatea ta de pe LUNA.
Domnilor ofiteri din Ministerul Apararii Nationale,cred totusi ca baiatul asta trebuie oprit din declaratii ca face ROMANIA de ris.Vedeti ca cei din NATO poate nu au chiar asa simtul umorului de dezvoltat si ne mai trezim pe dinafara de alianta.Sa ai cadre militare bolnave de schizofrenie,este mai mult ca sigur decizia ce i-o vor da comisiile medicale,nu au ce cauta in structura militara sau in posturi serioase intr-o armata disciplinata,asta intrece orice limita a ridicolului.
Locotenent Gheorghe Alexandru interneaza-te in mod voluntar de urgenta intr-un spital militar sectia psihiatrie ,altfel tribunalul militar te va „racori”pe cel putin zece ani de carcera.
tomi

urbos 27-01-2012 - 23:27

Animal imputit, tu sa vorbesti despre sobolanii tai din Tzucalul ala nenorocit, nu despre un militar roman si in general sa nu deschizi botul despre nici un roman.

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 28-01-2012 - 00:44

Bubosule , nebun te stim cu toti de peacilea, dar sa si bati la tastatura textul pe care ti-l repeti dis de dimineata la oglinda, intrece orice lipsa de rationament, ce dreaq vede Ciripoi la tine ,un coandar de rahat in putrefactie avansata , plina de viemi !

Tache 28-01-2012 - 06:59

Sifiliticule ! Uitate, din cand in cand, in oglinda, sa-ti vezi fata schimonosita !

Tache 28-01-2012 - 06:59

Uita-te !

BULA 28-01-2012 - 06:54

Ne doare pe noi in kur de NATO !
Nu ne foloseste la nimic faptul ca ne-au facut baza de lansare pentru rachetele americanilor si tinte pentru rachetele rusilor.

Ion 28-01-2012 - 03:11

Draga Alexandru nume international..mare…dar esti un „Gheorghe”nume de ..fara cometari
la fel ca si „Ion”..diferenta este dintre noi ..tu esti unul dintre din aceeia si eu unule de slugaä.
Respect numele meu de ION..amaratul..sluga..dar nu inteleg tu Gheorghe…de ce vini si faci npreväzutute in fata intregii lumi..??
in unuiforma militararä..
Ti-ai cistigat uniforma de militar..si vrei sa faci ceea ce,din päcate nu poti realiza in Europa…….nu si nu in Roamnia..esti in EU,te gäsesti in NATO.
Tu omule nu-ti dai seam de nimic,esti un om prea mic pentru evenimentile internationale…nu doresc sa comentez..ceea ce-ti aduce viitorul..de ofiter al armatei NATO
Ma sperii de mine insumi de ceea ce scriu..
Esti pe dinafara de Europa..Esti simpatic fizic..dar ,nu poti gindi…mai departe decit..ai invatat la propaganda ..de acolo..
NU ai cunostinte internationale,esti unul din aceei ce doresc numai ceea ce nu cunosc..esti un ul din aceeea ce international nu au idei…!!
Scuzele mele pentru tot ceea ce tu draga copile nu cunosti international..!!

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 28-01-2012 - 03:58

Se pare ca tanarul locotenent de infanterie are probleme de orientare! Ori este debusolat si doreste sa devina Maresal de Curte si sa fie in preajma grajdului regal unde mai sforaie cateva iepe batrane , trecute dar calarite in decursul timpului de la GORDON BROWN, la Valentin Ceausescu, si dupa o lista lunga de neasteptare a ajuns si la DUDA , D-le Locotent , zau asa , ia un GPS si scapa de cosmarul asta ! Optiunea cu MOLIA BATRANA este ceea mai jenanta pt. un tanar!

BULA 28-01-2012 - 06:06

Nu stiu ce l-a apucat pe tanarul locotenent Gheorghe Alexandru sa-si dea singur foc la valiza. Gestul lui se aseamana ca o sinucidere in public. Scarba care s-a acumulat in el, ca in multi romani, la adresa regimului politic de dupa ’89, nu justifica riscul la care s-a expus. O avea in el gena anglo-saxonilor, care ii face sa fie atrasi de sporturile extreme (parasutism, alpinism, cataratul pe zgarie-nori, etc), de care majoritatea romanilor nu beneficiaza.

Andrei 28-01-2012 - 11:54

Iti spun eu daca nu stii.ce l-a apucat ..vazind si auzind strigatele lui Iliescu conform carora a inceput”revolutia” ca sa-l reinstaureze pe el , urletele lui antonescu confoirm carora in Ro e dictatura ,imbecilitatile celor de la antene conform carora …e fascism in Ro ,. Gheorghe fiind labiul psihic …a dat crezare acestor infamii aduse poporului roman si se crede salvator….

E nevoie de asa ceva in Romania tara a UE ?
E necesar sa ne batjocorim inventind barbaritati?
Asa trebuie sa se comporta o personalitate (antonescu )cu ambitii de a ajunge presedinte?

Tragic pt poporul roman ,dureros ce lideri ai opozitiei are…..

Totodata iata raspunsul la intrebarea DECE NU E ROMANUL PRECUM POLONEZUL ;NEAMTUL::::pt ca ii aruncati nisip in ochii sa nu mai vada cine ii vrea binele si ii apara interesele ….CEA MAI MARE CATASTROFA CARE SA ABATUT ASUPRA rOMANIEI SE NUYMESTE GINDIREA ILIESCIANA …!

ii ei drept scut ,ii scoti in strada pe cei nevoiasi ca sa-ti apere privilegiile (iliescu +USLte erijezi in aparatorul drepturilor lor iar apoi ii abandonezi …a la iliescu …

Nu mai au rabdare pina la alegeri ….iata capacitatea ,profunditatea intelepciunea acestor „personalitati marcante „simboluri revolutionare …

ps.
Se faceau liste in piata cu noii revolutionari probabil

ADEVARUL 28-01-2012 - 13:31

ce dovada are Ministerul Apararii ca ofiterul a cerut (atentie) TOATE cele 4 puncte specificate in acest articol. Are semnatura ofiterului? Are inregistrare audio video – iar atentie – deoarece manipularea cea mai frecventa se face prin imbinarea adevarului cu falsul- deci atentie iar: are vreo inregistrare cu ofiterul in care acesta specifica in clar, cuvant cu cuvant TOATE (subliniez: TOATE) cele 4 puncte?
…………………………………………………………………………….
Nu sunt nici pro nici contra locotenentului dar sa nu ne lasam manipulati (ca de 22 de ani 🙂 ). Si eu pot sa dau o declaratie de presa in care sa-mi exprim consternarea ca ministerul apararii conspira cu extraterestii.

BULA 29-01-2012 - 07:28

Eu m-am referit la persoana lui, la faptul ca va fi dat afara din serviciu si va ajunge sluga la un patron, pe salariu de cinci ori mai mic decat cel cu care era invatat. Pentru ce s-a infierbantat, cand era clar ca „revolutia” se fasaise ? Daca ar fi iesit in strada un milion de bucuresteni si ar fi fost sanse sa pice regimul politic de dupa ’89, care ne-a nenorocit si ne-a facut slugi la straini, mai ziceam. Nici „brava si curajoasa” armata americana nu incepe ostilitatile, decat atunci cand e sigura ca va castiga lupta.

Cum am mai spus, majoritatea romanilor sunt niste jeguri. Ma uit la vecinii de la bloc, la colegii de serviciu, la toate cunostintele, si nu am ce alege sanatos din adunatura asta. Ar fi ajuns Romania la degradarea de acum, daca era ceva de capul romanilor ?

Chiar si astia, care au iesit la manifestatie, nu au mintea limpede. Unii tipa pentru ca nu le ajunge pensia, altii pentru alte motive personale. Nu i-am auzit sa se refere la problema de baza, de la care ne vine saracia, la distrugerea industriei nationale.
Ei nici acum nu si-au dat seama ca vor ramane fara asistenta medicala, cand Basescu va privatiza serviciile medicale si ii va lasa fara asigurare de sanatate. Pe tema asta trebuie sa faca scandal, nu cu SMURD-ul si Arafat.

Andrei 29-01-2012 - 10:08

„si va ajunge sluga la un patron, pe salariu de cinci ori mai mic decat cel cu care era invatat”

MARE E GRADINA TA DOAMNE … INCREDIBILTRAGIC HA,HA,

CLAR ,MAI MULT DECIT EVIDENT ,PRIVILEGIATI AU PUS DE -O LOVITURA DE STAT ….SI-AU LUAT PROLETARIATUL DREPT SCUT…”.IESITI BA IN STRADA SA NE APARATI PRIVILEGIILE „

luca d 28-01-2012 - 11:00

Referitor la armată şi politică, într-o ţară democrată se au în vedere două principii fundamentale :
– Interzicerea accesului militarilor la viaţa politică ;
– Interzicerea amestecului politicului în armată .

Trebuie să fii redus mintal ca să susţii dictatura militara într-o ţară membră a UE şi a NATO. « Forţa dreptului, nu dreptul forţei. » Guvernul stabileşte politica de apărare. Ministrul apărării răspunde de aplicarea în practică a acestei politici, iar şeful SMG răspunde de pregătirea armatei pentru apărare. Toţi răspund în faţa Parlamentului, iar Parlamentul în faţa poporului. Rolul societăţii civile este imens. Dar o societate civilă dedecată « trup şi suflet » INTERESULUI NAŢIONAL.

Corupţie a existat în armată şi în trecut. Mareşalul Averescu a cerut cercetarea şi condamnarea vinovaţilor pentru proasta înzestrare a armatei la intrarea în primul război mondial. Deşi s-au pornit cercetările, acţiunea a fost oprita la intervenţia regelui Ferdinand. A urmat « Afacerea Skoda ». Mai târziu « timbrul aviaţiei ». Toate aceste pe timpul monarhiei.

Recent au fost condamnaţi, cu suspendare, doi foşti şefi ai SMG. Implicarea familiei Duda (pe care vrea s-o pună « pe tron » domnul locotenent) în « afacerea fregatelor ». Scandalul schimbului de terenuri Armată – Becali.

Despre nesimţirea unui ministru al apărării care cerea favoruri de la armată, îndeplinite slugarnic de unii impostori puşi de respectivul “pe cai mari”, iar fiica sa “dădea ordine » la SMG nu se vorbeşte pentru că individul şi-a pus în funcţii indivizi slugarnici, fără coloană vertebrală.

Misiunea Armatei este să apere ţara, nu să dea lovituri de stat. Singura îeşire permisă din cazărmi a Armatei, în afara participării la apărarea ţării, este în sprijinul populaţiei în caz de dezastre.

BULA 29-01-2012 - 07:04

Chestia cu alegerile „libere” si democratia, e gargara. Cei care sunt la putere, au si controlul asupra televiziunilor si pot sa-i duca de nas cat vor, pe prostii care voteaza.
Are si armata rolul ei, in astfel de cazuri.
Vorba aia:
„Bati cu ciocanul, dar cat sa bati si cu ciocanul ? Se poate rezolva cu barosul, sau cu o presa hidraulica.”

Andrei 29-01-2012 - 10:10

AMBASADOPRUL USA DECLARA „Personalităţile Anului 2011” organizată de publicaţia Nine O’Clock că protestatarii români ar trebui să fie bucuroşi pentru că trăiesc într-o ţară liberă unde îşi pot exprima gândurile cu glas tare……

Soldatul Svejk 28-01-2012 - 12:16

E moldovean de-l dreacului, vrea sa-l puna rege ca si asa nu mai are mult de trait si dupa aia vine la putere King Duda si are viitorul asigurat.
Nu-i prost moldoveanu’ mai e si lacom.
Toti sustinatorii lui sunt moldoveni, va fura astia de nu va vedeti mai ceva ca la Revolutie. Pacat de cei care pun botul…

Timotei 28-01-2012 - 14:32

Sa punem ca avem rege … pai asta le-ar da sah la fesenisti, nu?
Ca altfel, de ce s-ar opune saracii comunisti atata, daca nu de asta?

luca d 28-01-2012 - 14:44

Cum sa le de-a sah cand „micimera sa” i-a adus la putere? Cine i-a dat avere cat nu poate duce?”Pretinul” Iliescu. Ar colabora excelent si cu ungurii in baza Declaratiei de la Budapesta. De fapt taica-sau le-a dat Ardealul de Nord.

Andrei 28-01-2012 - 20:54

Dupa ce l-a fugarit prin 90 de-i sarea ochii ,acum au facut pace (iliescu &Regele cu binecuvintarea calugarului Vasile ) …chipurile i-a scazut colesterolul…….
Banu-i ban ,mosia mosie ….asta vroia majestatea sa probabil.
Acum le are si cinta aria iliesciana ….he ,he

THOR 28-01-2012 - 15:45

Daca locotenentul este deplasat dupa cum deducem din comunicatul Statului Major General si al Biroului de Presa al MApN, din subordinea fostului secretar UTC, „domnul” Tiberiu Fratila, atunci acesta nu ar mai fi difuzat, militarul fiind astfel ignorat total din motive medicale. Faptul arata ca locotenentul este in deplinatatea facultatilor mintale si cunoaste si putina istorie. Sa recapitulam: Napoleon I era locotenent cand a dat lovitura de stat unei Frante saracite aidoma Romaniei de astazi; mai aproape de zilele noastre, in Grecia, a avut loc revolta coloneilor, iar in Portugalia, in 1970, puterea a fost preluata de un maior. Asadar, sunt precedente. Ca dupa militari au venit la putere politrucii civili, se vede cu ochiul liber in ce situatie au ajuns aceste tari. In concluzie, locotenentul are dreptate. In plus a uitat sa adauge ca noi romanii avem nevoie de un tribunal militar exceptional ca acela de la Nurnberg, din 1946. trebuie sa recuperam ce sa furat de catre actuala clasa politica incepand cu 22 decembrie 1989. Ce va spun acum se va realiza cat de curand, pentru ca sunt foarte multi care gandesc asa. Glorie Armatei Romane, Viata libera si fericire Poporului Romanesc!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult