Acasa Top SecretArmata MApN confirmă că o dronă rusească s-a prăbușit în România

MApN confirmă că o dronă rusească s-a prăbușit în România

scris de D.S.S.
158 Afisari

O dronă rusească s-a prăbușit pe teritoriul României, informează Ministerul Apărării Naționale.

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale, se află în acest moment în localitatea Plauru, pe raza căreia s-a prăbușit drona.

Reamintim că Ucraina a susținut, în urmă cu două zile, că o dronă a Federației Ruse s-a prăbușit în noaptea de duminică spre luni pe teritoriul României.

„Într-un interval destul de redus au fost o serie de atacuri pe care Rusia le-a făcut asupra facilităților portuare și a depozitelor ucrainene, motiv pentru care cred că este important să întărim și noi măsurile de vigilență. Vom avea mai multe puncte de observație și patrule.

În același timp, echipamentele pe care le folosim, care din punct de vedere tehnic pot acoperi zona, rămân în continuare funcționale și în fază de precauție și atenție crescută. Noi am acoperit o zonă foarte mare, inclusiv zona despre care au fost discuții în spațiul public.

Confirm faptul că în această zonă s-au găsit bucăți. O să merg la Chilia, am fost la Plauru, sunt însoțit și de prefectul județului, iar apoi o să merg la Galați. Chiar dacă este la o distanță destul de mare de Reni, este un oraș cu autoritățile căruia trebuie să discutăm din nou, pentru a-i asigura de faptul că în România viața se desfășoară normal, iar contribuția pe care o aducem este una pe care ne-o asumăm“, a spus ministrul Angel Tîlvăr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS