Acasa Top SecretArmata Marcel Ciolacu: Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Marcel Ciolacu: Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

scris de Misu Andrei
89 Afisari

Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la o întâlnire cu ambasadorii celor două ţări la Bucureşti.

Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„Parlamentul României susţine aderarea Finlandei şi Suediei la NATO. Consolidarea parteneriatului de securitate din cadrul Alianţei Nord-Atlantice a fost mereu o prioritate pentru Partidul Social Democrat, iar decizia luată de cele două guverne social-democrate din nordul Europei reprezintă un important pas spre dezvoltarea NATO. Am transmis acest mesaj de solidaritate şi de sprijin partenerilor din Finlanda şi Suedia în cadrul unei întâlniri pe care am organizat-o astăzi la Palatul Parlamentului cu ambasadorii celor două ţări în România, în cadrul căreia am discutat şi despre întărirea cooperării economice şi militare”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că „în acest context dificil”, fiecare român poate spune cu lejeritate că „noi suntem NATO”, potrivit Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o întrevedere cu Therese Hyden, ambasadorul Suediei, şi cu Marjut Akola, ambasadorul Republicii Finlanda. La întâlnire au mai fost prezenţi europarlamentarul PSD Victor Negrescu şi preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Senatului, Angel Tîlvăr.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS