Acasa Top SecretArmata Marea mută vorbeşte

Marea mută vorbeşte

scris de Ziua Veche
15 afisari

Avand in vedere situatia dezastruoasa a Armatei Romane la capitolele inzestrare, dotare echipare, selectionare, incadrare, situatie care se deterioreaza cu fiecare zi, dar si ultimele masuri ale guvernului privind salarizarea si modificarea legii pensiilor militare, Asociaţia ADMAR şi Asociaţia ROMIL au decis demararea actiunilor in vederea constituirii “ Uniunii Nationale a Asociatiilor Militarilor din Romania” avand ca scop unirea eforturilor asociatiilor militarilor activi si in rezerva din toate categoriile de forte si profesionale ca si personalului civil si coordonarea acestora in vederea identificarii si sustinerii intereselor comune, pentru apararea drepturilor legitime individuale si colective ale personalului din armata, cresterea prestigiului si intarirea Armatei Romane.
2_Defilarea_militarilor_de_la_Regimentul_de_GardaAsociatiile de mai sus fac apel pe aceasta cale la toate asociatiile si formele asociative ale tuturor categoriilor de militari sa se alature acestei initiative pentru a sustine puncte de vedere comune si argumentate in relatiile cu conducerea Ministerului Apararii Nationale, a guvernului si tuturor ministerelor si structurilor departamentale care contribuie la influentarea activitatii si vietii militare.
Intentia celor doua asociatii este constituirea unui partener credibil puternic si reprezentativ care sa elimine interesele meschine de grup sau personale care la aceasta ora dezbina si aduc mari deservicii militarilor si sa ofere unitate si forta militarilor in relatiile cu factorii politic, guvernamental si legislativ.
Asociatiile care vor sa se alature acestui deziderat si care inteleg ca numai unirea face puterea, lasand deoparte orgoliile si interesele marunde sau ambitiile personale, sunt rugate sa contacteze conducerile celor doua asociatii initiatoare in vederea definitivarii in comun a statutului Uniunii si principiilor de functionare.
Din partea ADMAR: Alexandru Gheorghe-0769.642.543
Din partea ROMIL: Tudor Marian-Telefon:0761.684.325, email:< romilbuc@gmail.com>

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult