Acasa Top SecretArmata Mariana Jinga, noul director al Spitalului Militar Central

Mariana Jinga, noul director al Spitalului Militar Central

scris de D.S.S.
138 afisari

Ministrul Apararii a efectuat o schimbare la conducerea  Spitalului  Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”. Colonelul doctor Aurelian Ranetti a fost eliberat din functia de comandant al Spitalului Militar Central. In locul acestuia a fost imputernicita la comanda  colonel (med.) Jinga R. Mariana.

Potrivit unui comunicat oficial, colonel (Med.) Jinga R. Mariana, locţiitor al comandantului – director general adjunct medical al Spitalul de Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, se împuterniceşte pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de comandat (director general) – interimar, la acelaşi spital, în baza art. 771 şi art. 73 alin. 3 din Legea nr. 80/ 1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare şi a art. 178 alin. 3 din Legea nr. 95/ 2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, în perioada 21.09.2013 – 20.03.2014.

2 comentarii

IngerAlbastru 26-09-2013 - 04:11

Deci doctorul cu mita a fost dat afara sa fie loc pentru Mariana Jinga. Eu as pune camerele pe ea sa vad cum jongleaza situatia si cu cine. Ea fiind doar administrator de spital nu si chuirurg cu specialitate, cum am mai zis, una fara nici o experienta sau cunostinta decat in ale femeilor preocupari majore. Asta-i loc de munca aranjat cu pasarica!!! Vai de o sa mearga treaba p-acoale cand dansa manipuleaza doctorimea!!! Exact cum erau in CAP-uri pe vremuri, angajau pe o lesbiana care taia si spanzura sa fure cat mai mult si dadea vina pe cele care demult au fost date afara pe motiv ca fura!!!

pathfinder 26-09-2013 - 10:59

Tot cu pasarica ti-ai aranjat si tu locul de munca?
Sau cu gurita?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult