Acasa Top SecretArmata Mesaj Ro-Alert în localități din Tulcea, după un atac rus asupra porturilor ucrainene de la Dunăre

Mesaj Ro-Alert în localități din Tulcea, după un atac rus asupra porturilor ucrainene de la Dunăre

scris de D.S.S.
166 Afisari

Locuitorii din localitățile tulcene Luncavița, Grindu, Isaccea, Ceatalchioi, Chilia, Somova, Pardina şi Văcăreni au fost avertizați, miercuri dimineață, prin mesaje Ro-Alert de existența posibilității căderii unor „obiecte” din spațiul aerian, informează News.ro.

„Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adoposturi de protecţie civilă.

În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri şi pereţi exteriori”, a transmis ISU Tulcea.

Potrivit autorităților, mesajul a fost transmis populaţiei din localitățile Luncavița, Grindu, Isaccea, Ceatalchioi, Chilia, Somova, Pardina şi Văcăreni, iar durata estimată a evenimentului este de 90 de minute.

Mesajul vine la scurt timp după ce, miercuri dimineață, un atac cu drone rusești a avariat infrastructura din portul ucrainean Izmail.

Cel puțin șase persoane au fost rănite, potrivit guvernatorului regiunii Odesa, care susţine că au fost înregistrate pagube însemnate în ceea ce priveşte infrastructura civilă, relatează Știrile TVR. Izmail, alături de Reni, este unul dintre cele mai mari porturi fluviale pentru cereale din Ucraina și este situat pe Dunăre, la granița cu România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS