Acasa Top SecretArmata Militar român prins cu droguri pe Aeroportul din Kandahar

Militar român prins cu droguri pe Aeroportul din Kandahar

scris de D.S.S.
13 afisari

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au trimis în judecată pe Dan Mihai Cotoc, sergent major ce participa la o misiune în Afganistan, acesta fiind prins cu droguri pe Aeroportul din Kandahar.

Militari romani in AfganistanPotrivit unui comunicat al DIICOT, Dan Mihai Cotoc, în vârstă de 29 de ani, va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Anchetatorii susţin că la data de 4 ianuarie 2012, cu ocazia controlului efectuat de Poliţia Militară a Aeroportului din Kandahar (Afganistan), în vederea îmbarcării într-o aeronavă cu destinaţia Kabul, Dan Mihai Cotoc a fost depistat având asupra sa cantitatea de 50 grame cannabis, drogurile fiind destinate consumului propriu. Dan Mihai Cotoc are gradul de sergent major în cadrul UM 01331 Bistriţa şi efectua serviciul militar în cadrul unei misiuni externe în Afganistan.

Cercetările au fost instrumentate cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale – Direcţia Contrainformaţii şi Securitate Militară. Dosarul se va judeca la Tribunalul Bistriţa.

1 comentariu

TOM Cc 01-03-2012 - 07:59

Dan Mihai Cotoc are calitatea de sergent major în cadrul UM 01331 Bistriţa !!!???
poate are gradul de sg.major !!
calitatea este alta !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult