Acasa Top SecretArmata Militar român rănit în Afganistan

Militar român rănit în Afganistan

scris de D.S.S.
7 afisari

Un militar din Batalionul 2 Manevră, aflat în misiune în Provincia Zabul din Afganistan, a fost rănit în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat (DEI). Evenimentul s-a petrecut marţi, 15 noiembrie, în jurul orei 10.30.

Explozie Afganistan (foto warnewsupdates.blogspot.com)

Explozie Afganistan (foto warnewsupdates.blogspot.com)

Sublocotenentul Daniel-Cătălin Trefaş se afla într-o misiune de patrulare pe autostrada A1 Kabul-Kandahar şi executa, conform procedurilor, cercetarea terestră a unui obiectiv. Urmare a exploziei, militarul a suferit leziuni la picioare şi la omoplatul drept. Ofiţerului i s-a acordat pe loc primul ajutor, după care a fost transportat cu un elicopter de evacuare medicală la spitalul militar din Baza Lagman, pentru tratament de specialitate şi investigaţii suplimentare. Starea militarului este stabilă, nefiindu-i pusă în pericol viaţa.

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a sublocotenentului Trefaş.

1 comentariu

miki 15-11-2011 - 21:16

Insanatosire grabnica Danut….sa vii cat mai repede ca au adus prajituri bune 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult