Acasa Top SecretArmata Militari raniti la inundatii

Militari raniti la inundatii

scris de Ziua Veche
3 afisari

 Sase militari au fost raniti in urma rasturnarii unui camion care ii transporta pentru a interveni la inundatii in judetul Galati.

  Un autocamion militar DAC-665 T, care se afla in misiune de interventie pentru consolidarea digului din localitatea Sivita, jud. Galati, s-a răsturnat, duminică, in jurul orei 11.30.

 

Potrivit unui comunicat al MApN, soferul autocamionului militar a incercat, la iesirea din localitatea Sivita, pe dig, să evite un autoturism Dacia, care venea din sens opus, moment in care autocamionul a derapat si s-a răsturnat.

In autocamion se aflau 12 militari din Batalionul 284 Tancuri, care executau consolidarea digului, cu saci de nisip, pe malul raului Prut, in localitatea Sivita.

In urma producerii accidentului, sase militari aflati in autocamion au suferit contuzii si traumatisme. Militarii răniti au fost transportati la Spitalul Judetean Galati, iar Directia Medicală din M.Ap.N. monitorizează evolutia stării de sănătate a militarilor.

O comisie de la Batalionul 284 Tancuri, impreună cu organele de politie locală, cercetează imprejurările in care s-a produs accidentul.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult