Acasa Top SecretArmata Militari români răniți în Afganistan

Militari români răniți în Afganistan

scris de D.S.S.
19 afisari

Trei militari români care acționează în cadrul misiunii ‘Resolute Support’ din Afganistan au fost răniți ușor duminică, în jurul orei 10,00, în urma exploziei unei mașini-capcană, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

imageMilitarii executau o misiune de patrulare în aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de baza militară de la Kandahar.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Cei trei militari fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protecția Forței „Dragonii Transilvani” și sunt: locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi, ambii aflați la cea de-a doua misiune în Afganistan, și caporalul clasa a III-a Ion Ichim, aflat la prima misiune într-un teatru de operații.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult