Acasa Top SecretArmata Militarii american ne strâng gunoaiele de pe plajă

Militarii american ne strâng gunoaiele de pe plajă

scris de C.S.
5 afisari

Peste 100 de militari americani, infanterişti ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza Mihail Kogălniceanu, au strâns cinci tone de gunoaie de pe plaja Năvodari.

Militarii american ne strâng gunoaiele de pe plajă.

Militarii american ne strâng gunoaiele de pe plajă.

Inițiativa îi aparține lui Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, el însuși prezent la acțiunea de ecologizare a plajei, alături de angajații armatei americane și de membrii organizaţiei Let`s Do It România.

”Este important să înţelegem că ceva atât de simplu precum gunoiul de zi cu zi, pe care l-am arunca pe stradă sau pe plajă, are un uriaş impact, atât din punct de vedere al sănătăţii populaţiei, cât şi economic, pentru că descurajează turismul. Şi este ceva ce, evident, putem remedia. Astfel că mă bucur să mă aflu aici, alături de aproximativ 100 de voluntari, militari americani, cei de la Let`s Do It România, personal al ambasadei, şi aş încuraja tot mai mulţi români să ia parte la astfel de proiecte”, a afirmat Dean Thompson.

Deşi au avut parte de o vreme urâtă, cu vânt şi ploaie şi temperaturi de aproximativ 10 – 12 grade, la ora 10.00 voluntarii s-au prezentat pe plaja de la Năvodari, aşa cum fusese stabilit de aproape o săptămână. Aceștia au adunat gunoiul pe o distanţă de patru kilometri, reuşind să strângă, în 300 de saci din plastic, apoximativ cinci tone de hârtii, ambalaje, pet-uri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult