Acasa Top SecretArmata UPDATE – Militarii disponibilizaţi iau cu asalt Piaţa Victoriei

UPDATE – Militarii disponibilizaţi iau cu asalt Piaţa Victoriei

scris de D.S.S.
6 afisari

UPDATE – După două ore de miting, protestatarii adunaţi sâmbătă în Piaţa Victoriei au încheiat acţiunile organizate de către Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate /SCMD/ începând cu ora 10.00.

Potrivit Jandarmeriei, la evenimentul de protest au participat aproximativ 400 de persoane, în timp ce reprezentanţii organizatorilor mizau pe 12.000 de participanţi dintre care numai 2.000 din ţară. Pe durata mitingului, unui militar în rezervă, în vârstă de 87 de ani, i s-a făcut rău, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Protestatarii, sosiţi din Giurgiu, Brăila, Focşani, Botoşani şi Constanţa, dar şi din judeţul Ilfov şi Bucureşti, au afişat bannere şi au scandat lozinci, precum: ‘Nu distrugeţi armata română!’, ‘Respecţaţi Constituţia’ şi ‘Jos mâinile de pe epoleţi!’.

—————————————————-

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizează sâmbătă, între orele 10.00-12.00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, un miting de protest, cerând demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

SCMD

SCMD protesteaza in Piata Victoriei

Potrivit unui comunicat de păresă, începând cu data de 14 iulie a.c. acţiuni similare de protest vor avea loc şi în principalele oraşe din ţară. ‘Mitingurile şi pichetările au ca scop conştientizarea tuturor cetăţenilor României, care doresc restaurarea statului de drept, să participe la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu. Îl considerăm pe Traian Băsescu principalul vinovat pentru lichidarea democraţiei constituţionale, încălcarea voinţei naţionale, anihilarea puterilor în stat etc.’, se arată în comunicat.

În comunicat se menţionează, totodată, că ‘SCMD a făcut apel la toţi partenerii din cadrul societăţii civile, pentru ca amploarea manifestărilor să-i convingă pe aliaţii din UE şi NATO de reaua credinţă dovedită de Băsescu şi de complicii săi în prezentarea situaţiei din România‘.

12 comentarii

BULA 13-07-2012 - 16:00

La pensii nesimtite, inainteee ! Inainte, manca-v-as, ca e bine sa vina banii pe conducta, nu conteaza de unde. Inaintee, mars !

Salut 13-07-2012 - 16:16

Mai Bula, daca vrei intr-adevar sa o duci mai bine, atunci LUPTA!
Astia poate ca fac si greseli, dar ei lupta. La impartirea tortului, cei care au luptat vor avea felii mai mari decat cei ce si-au ascuns nasul in gaura curului si au bombanit de acolo.

BULA 14-07-2012 - 20:17

Sunt niste cacati care vor bani multi, ca asa au fost invatati. Forta represiva, gadilata la kur de dictator. Nu lupta pentru apararea tarii, ci pentru interesul lor direct. Nu au sprijinul majoritatii. N-au facut nimic ca sa ne fie noua mai bine. S-au gudurat pe langa cei de la putere, au fost complici la distrugerea economiei nationale si acum vor sa ni se ia noua bucata de paine de la gura, ca sa li se dea lor mai multi bani.

digital 14-07-2012 - 20:23

dacă ăia sunt căcați tu ești un syphy lis în stadiu final,ceea ce nu e departe de adevăr!
cretinu dreq!

Ciu Huhu 14-07-2012 - 23:27

Corect!

Salut 13-07-2012 - 16:12

Terminati dreaq cu mitingelile astea tembele. Dati prilej la tot felul de diversiuni si magarii ce conduc spre cocina lui Basescu – locul in care intr-adevar nu aveti sanse sa-l invingeti pentru ca e pe teren propriu.

camelia 13-07-2012 - 22:27

SCMD-ul va organiza o demonstratie … OHA, vor fi acolo vreo 20 de fraieri de-ai lui Dogaru. Pai, astia ai lui Dgoaru mai pot fi numiti sindicalisti? NICIDECUM !! Astia sunt DIRECT usl-isti boraiti!

digital 13-07-2012 - 22:35

ui mă!
i se sculă lindikul la othreapă când văzu sindiclaliștii!
marș khuuurvo pe centură,știrba dreq!

Ciu Huhu 14-07-2012 - 23:29

Jos tigania PP DD=PDL, jos tiganii din PP DD in frunte cu tiganul DD!!!

Tom Cc 14-07-2012 - 19:40

Bula ,esti cu vaca !! Tu dormeai cu mana la fofoloanca nevestei si eu stateam in aplicatii in Cincu sau Malina saptamani de nu mai stiam cu ce sa ma echipez ca prindeam toate anotimpurile !! Cand soseam acasa mai stateam 2 saptamani si la munci agricole 2-3 luni . Trai pe vatrai neica Bula .

digital 14-07-2012 - 19:55

bulă nu e cu vaca,e chiar vacă!

dracon 17-07-2012 - 18:03

Tom Cc nu manca ciuperci, ptr ce si unde stateai primeai solda dar nu te-a fortat nimeni sa te faci polonicar. Cat despre apararea patriei, sa fim seriosi ca voi nu ati aparat-o nicidecum, nu va mai bateti cu pumnul in piept. Cei care au iesit langa Dogaru sant cei care au iesit in ordonanta si auprimit sute de milioane de lei pe care i-au batut la papuc si acum au pensie calculata ptr cati ani de vechime au, cat despre Dogaru si felul cum a ajuns in cadrele militarecu ajutorul socrului securist iar Pricina, stie toata lumea ca a fost ,,un aruncator de flacari comuniste” pe la TV armatei. Dogaru ar trebui sa-si justifice cheltuielile aberante din fondurile sindicatului , datorita carora multe persoane importante s-au retras din conducerea sindicatului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult