Acasa Top SecretArmata Militarii ies în stradă. Ei vor protesta în Piaţa Universităţii

Militarii ies în stradă. Ei vor protesta în Piaţa Universităţii

scris de Ziua Veche
1.141 Afisari

Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD) vor participa la mitingul programat pentru joi după-amiaza, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, se arată într-un comunicat al sindicatului militarilor, semnat de preşedintele său, col. (r) dr. Mircea Dogaru. 

SCMD

SCMD va protesta in Piata Universitatii

‘În baza hotărârii Comitetului Director din seara zilei de 16 ianuarie 2012 şi a solicitării organizatorilor (PNL – n.r.), membrii SCMD vor participa la mitingul organizat în Piaţa Universităţii, în ziua de 19 ianuarie 2012, orele 17.00′, precizează documentul. Potrivit acestuia, ‘filialele SCMD din judeţe se vor deplasa la Bucureşti împreună cu filialele organizatorilor, numai dacă organizatorii le vor contacta’.

Membrii sindicatului militarilor care vor participa la miting vor purta însemnele SCMD, locul de adunare fiind Piaţa Universităţii, în jurul fântânii de la Facultatea de Arhitectură. Pe de altă parte, la Craiova, cadrele militare în rezervă şi în retragere (SCMD) din Dolj şi Asociaţia Militarilor ‘Proconcordia’ au primit avizele premergătoare pentru a putea organiza sâmbătă un miting de protest

23 comentarii

Traian Basescu 17-01-2012 - 17:39

Ba schimbati titlul. Aia nu-s militari asa cum nu-i maimuta om. Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă …. Aia-s milogii de pe la manutanta si militienii mofluji. Militarii au onoare nu si ies la cersit. Priceput?

Ciu Huhu 17-01-2012 - 17:56

iN iAD VEI ARDE VESNIC!

Poki-monn spalat pe creeras 18-01-2012 - 15:08

corect ca de obicei Traian Basescu -corect

Arhimede 17-01-2012 - 18:33

Militarii adevăraţi nu cerşesc.
Ei impun voinţa lor şi a poporului Român în faţa trădătorilor de neam şi ţară!
Clar? băi basinistule?

Jandarmii nu sunt militari, ci bande basiste.

Traian Basescu 17-01-2012 - 18:47

Ai gresit tara fazane. Aia cu impusul vointei armatei e in Africa si in Orientul Mijlociu. In Romania militarii isi fac datoria conform juramantului lor si executa ordinele conducerii legale a statului.

Ce altceva reprezinta in mintea ta obosita „vointa poporului roman”?! Cele cateva sute de isterici cu mintile zdruncinate care nu stiu nici ei ce vor. Aia e jamahirie cum era in Libia. Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă …

Arhimede 17-01-2012 - 22:08

Vei afla cât de curând potaie

BULA 17-01-2012 - 18:57

Sa-si ia la ei si armele (prastiile) din dotare.

Militarii sunt nemultumiti ca li s-a taiat din pensiile nesimtite, de asta macane. Dar cand s-a distrus industria (baza economiei) si s-au dat resursele tarii la straini, n-au zis nimic. Vor bani din parti. Parca sunt cretini si nu isi dau seama ca banii nu ii caca magarul, ci se fac prin munca, undeva (in fabrici, pe santiere, cu vapoarele vandute de Basescu, etc).

Andrei 18-01-2012 - 14:39

Da ba, sa-si ia armele sa te repuna pe tine……gunoaiele istoriei…

Aveam mai multii generali decit USA ,Rusia siCchina la un loc …basca profesori universitarii ,doctoranzii … in NIMIC:.

Vrei focuri de arma …nu cumva …te-au pus .aia de in decembrie erau interesati daca armata romana mai are munitie,chipurile era preocupat ministrul securitatii ungare de reusita revolutiei romane.

Gaozari prosti ati fost, sunteti si veti fi!

Tu traiesti dar esti mort de mult .!

Traian Basescu 18-01-2012 - 15:12

Mars la munca , jegule . La munca nu la intinsul mainii !

Romeo2110 18-01-2012 - 07:35

Singura solutie realista: ARMATA SA PREIA PUTEREA SI SA ARESTEZE RESPONSABILII DE DEZASTRUL ROMANIEI INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA,.

PRIMII PE LISTA: tov ION ILIESCU si tov PETRE NEWLANDER ROMAN!

Marian 18-01-2012 - 10:38

Armate este singurul lucru de care ii este frica si ii provoaca insomnii.
Din acest motiv a pus la MApN un ministru corupt, facut general de la capitan in rezerva in cativa ani fara ca omul sa fi facut mai mult in armata decat evidenta bocancilor si altor bunuri.Acesta i-a devenit sluga si a facut din armata un centru de luat spagi.
Guvernul Basescu-PRESEDINTELE JUCATOR-este cel mai incompetent din istoria Romaniei fiind format din persoane cu studii indoielnice, fara experienta in administratie fapt dovedit prin situatia dezastruasa in care au adus tara in cativa ani de guvernare. Este evidenta imbogatirea ministrilor in timp ce tara a sarcit profund.

vic 18-01-2012 - 12:48

partidul coruptilor ajutati de media lui felix ,vintu si gheo fac presiune asupra institutiilor statului in special justitiei care incepuse sa i ia la purificat’ ,si o minoritate a pus botu la minciunile pamfletiste ale lui dan diaconescu si mircea badea ,care se vor reprezentantii poporului ,romanii trebuie sa le dea o lectie acestor imbogatiti peste noapte din banu’ public ,…

ciufulici 18-01-2012 - 15:21

Bai, voi ati vazut ce se intampla cu Wikipedia si cu SOPA?
Daca inchid astia forumul Ziua, ha, ce ne facem?

Traian Basescu 18-01-2012 - 16:16

Aveti ocazia sa mai treceti si la o munca utila, toata ziua bateti tastatura a proasta, si va mai si plangeti.Hai gata, de maine va inchid palavrageala si creste PIB ul. Si mai luati si voi o carte in mana, ca eu am terminat cu ca Cartarescu, si caut ceva de Plessu, da-i greu ,rar gasesti operele la asta

neacsum 18-01-2012 - 16:49

Tu cand bati tastatura esti ma munca ?

Traian Basescu 18-01-2012 - 16:57

Fii cuvincios cu superioru si reformuleaza

ana 21-01-2012 - 22:23

Membrii SCMD vor fi sprijiniti in actiunile lor si de alte organizatii precum OMR-ul domnului Adrian Constantin. Ordinul Militar Roman al carui presedinte este domnul Adrian Constantin este cea mai prestigioasa organizatie rezervista militara din Romania, cunoscuta si sub denumirea de ROMIL.

Vae victis 22-01-2012 - 09:12

Ce Romil si cine este acest Adrian Constantin? S-a lipit la SCMD? O sa mai faca Dogaru o functie de vicepresedinte cu papatul banilor membrilor scmd.

Grigoras 22-01-2012 - 16:05

Membrii SCMD si mai nou vad ca inca o asociatie, Ordinul militar roman, vor fi pana la urma absorbiti de politicul din Romania. De fapt observ ca asta a fost de la inceput scopul liderilor acestor asociatii. Deja la sectorul 2 in Bucuresti lucrurile „se misca” prin intelegerile semnate intre SCMD si PNL. Cu alta cuvinte sunt carne de tun pentru politicul din Romania. Asa s-a intamplat pana acum cu sindicatele din Romania, liderii au avut mereu de castigat, restul, plevusca, au fost trecuti la „si altii”.

gogu 21-01-2012 - 22:51

Adrian Constantin nu este individul lipsit de scrupule care, sub pretextul ca ar ajuta familiile militarilor din teatrele de operatii, a escrocat fundatii si persoane cu potential financiar insusindu-si sume importante de bani? Despre ce fel de organizatii este vorba?! Despre demagogi care manipuleaza masele in interes propriu, asta este!!

Manila 22-01-2012 - 14:14

Destui si-au batut joc de cei multi in Romania. Ei au fost desteptii, ei au reusit sa razbeasca in societatea post-revolutionara romaneasca. Ei sunt tribunii de azi, ei sunt cezarii lumii noastre. Ei zambesc intelegatori, ei vorbesc pe intelesul tuturor, ei se comporta precum pestii in marea involburata, ei se vor viitorul. Niste rai si niste fameni.

parvu 22-01-2012 - 09:47

Frustrarile isi spun cuvantul din ce in ce mai pregnant. Dar cand indivizi dubiosi se asociaza pentru a-si atinge scopurile meschine, in schimb se bat cu pumnii in piept ca lupta pentru drepturile pensionarilor militari, atunci e clar ca lucrurile devin dubioase rau. Cam asta este si cu asocierea dintre SCMD-ul lui Dogaru si OMR-ul lui Constantin.

tudorica 22-01-2012 - 12:42

Marele ELF sau EFOR – acest Constantin Adrian este un pseudo mason care si-a tradat neamul. Nu va lasati inselati de vorbele lui mistificatoare. Nu reprezinta la niciun nivel miscarea sindicala militara. E un impostor. Feriti-va de el si de „mrejele inselatoare” pe care le arunca celor de buna credinta, dar mai slabi cu duhul. Doamne Ajuta poporul tau adevarat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult