Acasa Top SecretArmata Militarii rezervişti iau cu asalt Guvernul

Militarii rezervişti iau cu asalt Guvernul

scris de D.S.S.
4 afisari

Pe 1 martie 2011, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) organizează “Marşul SCMD asupra Guvernului României”. Acesta va fi urmat de un miting în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului.

Sindicatul Cadrelor Militare DisponibilizatePotrivit comunicatului SCMD, sunt aşteptaţi să participe militarii în rezervă şi în retragere. “Alături de noi vor fi pensionarii civili, profesorii, piloţii, funcţionarii publici, poliţiştii, poliţiştii de frontieră, vameşii, lucrătorii din penitenciare, etc.”

Protestul foştilor militari este motivat de nevoia de restabilire a statutului de militari în rezervă şi a legilor ocupaţionale 164/2001 şi 179/2004 de care beneficiau foştii militari activi. Se apreciază că fără prorogarea acestora nu este posibilă revenirea la pensiile din decembrie.

SCMD afirmă că luptă pentru abrogarea OUG 1/2011, a Legii 119/2010 şi, “în interesul tuturor pensionarilor civili sau militari, a legilor staliniste ale genocidului şi subminării economiei naţionale, care ne interzic tuturor dreptul la muncă, la viaţă, la sănătate, la bătrâneţe liniştită: 329/2009 şi 263/2010″.

Harta pe unde vor marasalui rezervistii

Harta pe unde vor marasalui rezervistii

Traseul marşului (care va începe la ora 11.00) este următorul: Piaţa Eroilor – Bd. Eroilor – Str. Ştirbei Vodă – Calea Victoriei- str. C.A. Rosetti – Bd. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei. Între orele 13.30 – 16.00 se va desfăşura mitingul din Piaţa Victoriei.

5 comentarii

psihiatrul 28-02-2011 - 17:17

ALOOOOOOOOOO-mai daca pot sta atit pe strazi,inseamna ca sant sanatosi tun.La agricultura cu ei.Sant cimpuri necultivate.Iar cand s-au retras au primit pensia la nivelul ultimului salariu +toate sporurile adunate din an pe aceea luna,ca sa iasa cu pensii mari, + zeci de salarii compensatorii, unii ajungand si la 1 miliard lei.Mi-e teama sa nu aduca din cei bolnavi la pat sau netransportabili,cu afectiuni grave ca sa moara vreunul, ca sa dea vina apoi pe guvernanti apoi.Am citit in ziarele militare ca mor zilnic unii care ori de varsta ori de boli incurabile ori din cei care avind pensii mari s-au apucat si de baut.Atentie,aduceti cit mai multe ambulante si controlati-i pe cei care au afectiuni grave ,ca pot fi adusi fortat ca sa cada dracului pe strada.Nebunii pletosi -scot oamenii in strada.Pazea, ca trec imbuibatii

coco 28-02-2011 - 19:46

psihiatrule…dute tata tu in Modrogan si vezi ca ai de mancat muuult c…acat. E nevoie de tine acolo …si la cu…ru lu basinescu..sidaca vrei si vad ca vrei, fa o felatie la toti militarii sanatosi .si in rezerva sau retragere

ion popescu 28-02-2011 - 22:16

Psihiatrule! AI NEVOIE URGENTA DE PSIHIATRU! DU-TE DE-A DURA CU bASE IN BRATE!

UN GENERAL IN REZERVA 01-03-2011 - 11:14

USL-ASII ajuta membrii sindicatului scmd si completeaza numarul promis de acestia de 10.000 in realitate nu sint decit vreo 2-300 membri.Sant adusi oameni bolnavi de la domiciliu ca sa dea bine la TV. Aduceti multe ambulante ca multi vor putea da ortul popii de bolnavi ce sant,ca sa se dea vina pe putere apoi.In fata sant PLETOSII care conduc sindicatul.

msu 01-03-2011 - 13:46

ramane cum am stabilit. restul de bani pentru articol ii primesti pe card.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult