Acasa Top SecretArmata NATO a rămas fără muniţie în Libia

NATO a rămas fără muniţie în Libia

scris de D.S.S.
4 afisari
Forţele NATO angajate în operaţiunile aeriene din Libia au rămas fără bombe de precizie şi alte tipuri de muniţie, potrivit unui articol publicat  de Washington Post.
NATO a rămas fără muniţie în Libia

NATO a rămas fără muniţie în Libia

Citând – fără să-i identifice – înalţi responsabili americani ai Alianţei Nord-Atlantice, ziarul subliniază această penurie scoţând în evidenţă limitele unor ţări precum Marea Britanie, Franţa şi alte ţări europene în susţinerea în timp a unei operaţiuni militare relativ modestă.

Washington Post nu precizează originea acestei penurii de muniţie. SUA au refuzat joi să revină în prima linie a luptelor din Libia, după ce şi-au restras avioanele de vânătoare din operaţiuni.
Doar 6 din cele 28 de ţări membre ale NATO participă în prezent la raidurile aeriene împotriva forţelor aeriene.

3 comentarii

digital 17-04-2011 - 16:30

bine ma dss,stai jos!!!

Didos 18-04-2011 - 09:21

Ce treaba are NATO in Libia ,afara de dorinta de a acapara petrolul libian ? Dupa cum se vede razboiul purtat de NATO in Libia nu are decat o slaba sustinere ,din partea unor tari membre si nici un fel de entuziasm. Incepe sa se vada ca totul este o eroare , iar tarile implicate dau rapid kix, fara sustinerea colosului american. Intrebarea este , cine sunt cei care hotarasc ce tara trebuie atacata, cand si in ce fel ? De ce marii pazitori ( prin forta ) ai pacii universale ,nu au hotarat sa atace Coreea de Nord, spre exemplu, tara pusa mereu in capul „axei raului ” , care si-a tras, fara sa ceara voie ( cui ?), arma nucleara ? Raspunsul este simplu : nu au curaj pentru ca Coreea de Nord este cu mult mai puternica ,decat Libia, si aliatii ar putea sa iasa sifonati de acolo, asa ca este mai simplu sa ataci tari slabe, cum este Libia, pentru ca lumea sa vada ce tari sunt ei !

digital 18-04-2011 - 10:29

cand a fost cu drama de la lokerbie au dat-o cu drepturile internationale,cu justitia cea dreapta desi au murit 270 de oameni nevinovati,apoi trejde ani nu i-a frecat grija ca pop libian e oprimat si vanat pentru orice act de nesupunere fata de dictatura.
si apoi brusc peste zeci de ani asi aduc aminte ca tre facut ceva ,ca nu se mai poate continua asa!
astia ne cred tare prosti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult