Acasa Top SecretArmata O dronă cu explozibil a căzut pe malul Mării Negre, la mică distanță de Vama Veche

O dronă cu explozibil a căzut pe malul Mării Negre, la mică distanță de Vama Veche

scris de D.S.S.
44 afisari

O dronă la care a fost atașată o bombă a căzut pe coasta nordică a Mării Negre, în Bulgaria, la o distanță relativ mică de Vama Veche.

Drona a fost semnalată în apropierea localității bulgărești Tiulenovo, conform informațiilor care circulă pe rețelele de socializare.
Presa din Bulgaria notează că autoritățile au fost alertate de un hotelier, Radolsav Rusev, și că este posibil ca dispozitivul să fie încă periculos, întrucât pare să aibă dispozitive electronice active.

Poliția a izolat zona, însă intervenția s-a desfășurat cu întârziere, după cum a declarat Rusev, citat de jurnaliștii din țara vecină.

Acesta a precizat că a sunat la 112 duminică, la ora 21:40.

„Tiulenovo nu este buricul pământului, dar când dronele ruso-ucrainene aterizează pe coasta noastră, lucrurile se schimbă. Această bombă este încă activată, cu niște electronice luminoase. Nu vă mai spun cum au reacționat autoritățile când am sunat la 112”, a scris Rusev pe o rețea de socializare.

„Nouă ore mai târziu, inactivitate totală a instituțiilor. Toată lumea a fost anunțată, dar nimeni nu face nimic”, a declarat jurnaliștilor hotelierul bulgar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS