Acasa Top SecretArmata UPDATE – O dronă militară a căzut în apropiere de Brăila. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona (VIDEO)

UPDATE – O dronă militară a căzut în apropiere de Brăila. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona (VIDEO)

scris de D.S.S.
202 Afisari

A fost alertă în Brăila în noaptea de joi spre vineri, 29 martie, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit pe un câmp, nu departe de municipiul reședință de județ.

UPDATE – Comunicat oficial din partea MApN

În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice.

Drona militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

O bubuitură puternică a trezit din somn locuitorii din zonă.

Panicați, oamenii au sunat la 112, alertând autoritățile cu privire la cele întâmplate.

Zona, împânzită de polițiști și jandarmi

Zona a fost imediat izolată de Poliţie.

Zeci de familii dintr-o comună brăileană s-au speriat de moarte când o bubuitură puternică s-a auzit la ei în localitate. O dronă militară s-ar fi prăbușit pe un câmp aproape de casele oamenilor.

Se pare că drona a căzut în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul, informează Antena 3.

Imaginile au fost surprinse de localnici și postate pe rețelele de socializare.

Întregul incident a avut loc imediat după miezul nopții.

Speriați, oamenii au ieșit din case de cum s-a auzit bubuitura puternică și au sunat imediat la 112.

La scurt timp, în zonă au sosit polițiști și jandarmi. Întregul perimetrul a fost izolat.

Nicio persoană nu a fost rănită, din informațiile avute până în acest moment.

Deocamdată, nu sunt mai multe date, iar autoritățile încă nu au oferit o reacție oficială cu privire la cele întâmplate în Brăila.

Autorițătile au ajuns în zonă și au izolat perimetrul. Între timp, pe rețelele de socializare, oamenii au postat imagini cu un obiect zburător ce ar fi fost surprins înainte de incident.

„Scotea un sunet ciudat, puternic”, a declarat persoana care a filmat pentru debrăila.ro.

Drona a fost filmată, joi seară, în jurul orei 20:00, deasupra caselor din zona Grădina Mare, aproape de Dunăre. Ulterior, în jurul orei 22:00, poliţia a fost anunţată cu privire la prăbuşirea unei drone de origine militară pe câmp, în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, la aproximativ 12 km distanţă de trecerea cu bacul, conform sursei citate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS