Acasa Top SecretArmata O noua conducere la Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare

O noua conducere la Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare

scris de Bogdan Crețu Roman
1.280 Afisari
Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare si-a ales saptamana trecuta noua conducere. Astfel, Gl.mr.(r.) Vasile-Mihai Ozunu, binecunoscut prin indelungata sa activitate in mediul academic si numit recent director al Colegiului Naţional de Apărare, si-a anuntat decizia de a se autosuspenda din funcţia de preşedinte al Fundaţiei, urmand a ramane preşedinte de onoare al Fundaţiei CNAp.
 
academia de inalte studii militareNoua conducere a anuntat planuri ambitioase pana la sfarsitul anului in curs, si nu numai – urmand a dinamiza activitatea Fundatiei. Un prim pas in acest sens il reprezinta lansarea in aceasta vara a paginii web a Fundatiei si relansarea Revistei acesteia intr-un nou format.
Din noua echipa de conducere a Fundatiei fac parte Ion Gheorghe, Nasty Vlădoiu, Nicolae Ivăşchescu, Marius Sticlaru, Marinel Nedeluţ, Petrică Gruia şi Rudolf Schmutzer, ale caror mandate au fost mentinute, structura fiind completată prin alegerea lui Traian Caramanian, Răzvan Iordan, George Vâncea, Tudor Iulian, Doru Dragomir, Nawaf Salameh, Eugen Gruescu si a lui Alexandru Ciuncan. Acesta din urma este, de altfel, si noul preşedinte interimar al Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare, fiind ales în această funcţie cu aceeasi ocazie. 
In acelasi timp, Ionuţ Comănescu este noul trezorier al Fundaţiei iar secretarul general – Irina Voicu. Totodata, Secretari executivi au fost desemnaţi Roxana Toma si Mihaela Istrate
Licentiat in management public la Academia de Studii Economice, Alexandru Ciuncan (33 ani), este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Seria XXV (2014) si al Institutului Diplomatic Roman (2010), activand in ultimii 15 ani in domeniul financiar-bancar si al asigurarilor. Din 2013 coordoneaza un grup de lucru la nivelul EIOPA – Autoritatea Europeana de Supraveghere in Asigurari si Pensii Ocupationale, cu sediul la Frankfurt.
 
 ***
 
Fundaţia Colegiului National de Apãrare a fost înfiinţată în anul 1993. Membrii ei sunt, în principal, absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare. Principalul scop al Fundaţiei, potrivit statutului, constă în “identificarea, susţinerea şi promovarea intereselor României în domeniul securităţii şi apărãrii naţionale.” În anul 2004, în urma unei Hotãrâri de Guvern, organizaţia a căpătat statut de utilitate publicã. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult