Acasa Top SecretArmata Oficiali din Crimeea: Transnistria va fi a Rusiei

Oficiali din Crimeea: Transnistria va fi a Rusiei

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Oleg Belavențev, reprezentantul special al președintelui rus Vladimir Putin în Crimeea, a declarat că, într-un fel sau altul, Transnistria va ajunge oricum la Rusia.

Oficiali din Crimeea: Transnistria va fi a Rusiei (foto:exclusivenews.ro)

„Dacă ar depinde de mine, v-aș alipi chiar astăzi. Împărtășim poziția voastră, o înțelegem și sunt sigur că, într-un final, veți fi în Rusia”, a declarat oficialul rus, răspunzând la întrebarea unei locuitoare din stânga Nistrului prezentă la forumul internațional de tineret ‘Tavrida’, ce se desfășoară în aceste zile la Sevastopol, potrivit publicației moldovene Național. „Nu putem spune acum. Este o chestiune de timp”, a adăugat Belavențev, citat de agenția ucraineană de presă Poltinavigator.

Regiunea separatistă este reprezentată la acest for propagandistic prorus de membrii mișcării Zvezda (Steaua) de pe lângă centrul pentru pregătirea cadrelor militare din așa-zisul minister al apărării din Transnistria. Conform Agerpres, ȋn luna iunie, Institutul de Cercetări Strategice din Federația Rusă a înființat, asigurându-i și finanțarea, o organizație paramilitară de tineret în Transnistria.

Scopul Rusiei, declarase anterior fostul președinte georgian Mihail Saakașvili, este ruperea regiunilor din sudul Ucrainei pentru crearea unui așa-numit ‘coridor’ către Transnistria. Deși oficial susține că respectă integritatea teritorială a Republicii Moldova, Rusia continuă să susțină regimul separatist de la Tiraspol atât în plan financiar, cât și militar, scrie Național.

12 comentarii

pathfinder 20-08-2014 - 12:09

Vrabia malai viseaza…

Romeo2110 20-08-2014 - 12:39

Daca da ramane de vazut pt cat timp.

Rusia are promis FERM de la Hilary Clinton ca TREBUIE SA PLATEASCA PRETUL, pt ajutorul dat guvernului de la Damasc.

In final pretul va fi infranmgerea in WW3 – in urma caruia Sankt Petrsburg si Moscova vor de veni deserturi radioactive.

BULA 20-08-2014 - 13:09

WW3 va fi termonuclear. Astra nu vreti voi sa intelegeti. Rusia si SUA se vor distruge reciproc. Vor scapa cu viata rusii si americanii pitulati in bunkere antiatomice. Dar si astia vor muri de la radiatii in cativa ani.

Romeo2110 20-08-2014 - 14:12

WW3 va fi termonuclear-LIMITAT.

Jupanii americanilor vor sta ascunsi in bunkere antiatomice in Brazilia, Argentina, Uruguay, Africa de Sud, Australia, normal Israel.

Rusia se va gasi in siutuatia lui Hitler care a atacat, pe langa SAU, Canada si nave din largul Braziliei.

Jupanii americanilor vor intra intr-o spirala a distrugerilor pana cand supraviatitorii din Rusia si alte zone ale lumii vor cere negocieri si o alta ORDINE MONDIALA.

Invingator la puncte va vi diplomatul ITZIG !

pathfinder 20-08-2014 - 14:15

Da! Da! Da!
Iar Anunnaki vor prezida negocierile de pace!
ninooo-ninoooooo-ninooooooooo

Romeo2110 20-08-2014 - 14:22

Corectez: nu IZTIG ci Kissinger.

BULA 20-08-2014 - 14:36

Cand se va ajunge la termonucleare, se va da cu toate (zeci de mii). Poate se vor pastra cateva pentru ce va fi dupa bombardamentul principal. Vor fi capiate si celelelte tari mari, cu pretentii la hegemonie (China si restul). Se va face curatenie generala. Numai tampitii isi imagineaza ca va fi un atac termonuclar limitat. Sarpelui trebuie sa-i zdrobesti capul, nu sa-l gadili la coada. Va fi treaba serioasa, facuta profesionist.

Romeo2110 20-08-2014 - 14:20

SUA este o unealta si nimic mai mult; mai concret o colonie.
Planificatorilor razboiului nu le pasa de ea sau de populatia ei.

Multe din marile hale de productie din SUA, Canada, s-au ‘relocat’ in India, Pakistan si multe alte zone cu muca ieftina – Ford la Craiova de ex. In SUA, Canada e o mare criza de locuri de munca, din aceasata cauza, de unde si problemele sociale cum se vede in jurnalele de stiri – luptele de strada.

Celor ce conduc SUA le pasa tot atat de putin de americanul de rand pe cat de cei 2-3 afro impuscati in ultimele zile.

PS: pe 11 sept 2001 intre cele 3000-4000 de victime au fost si vreo 6-700 de masoni, dar 2500 de evrei prin ‘inspiratie divina’ nu s-au dus in bloc la lucru si au scapat cui viata.

BULA 20-08-2014 - 13:11

Transnistria a fost a rusilor. Noi trebuie sa recuperam Bucovina de Nord si sudul Basarabiei de la ucrainieni. Si sa nu-i lasam pe unguri sa ne ia Transilvania.

CONGO 20-08-2014 - 13:53

Asta e solutie sigura pt ura si razboaie pe mii de ani, deci nu e buna!

Romeo2110 20-08-2014 - 14:07

>Transnistria a fost a rusilor.

1) La 1700 nu exista nici un rus in Transnistria.
2) Trannistria, cuprinde si Cetatea Alba – Bender, teritorii din stanga Nistrului, iar in viitor regiuni ce se vor declara autonome: Comrat, Balti unde rusofonii si slugile lor traiesc in procent mai ridicat.

In stanga Nisatrului, granitele sunt fluide, modificanduse dupa bunul plac al rusilor…

CONGO 20-08-2014 - 13:56

BAG DE SEAMA – reprezentantul special al președintelui rus Vladimir Putin a repetat ce zicea Rogozin, nimic special sau nu.

Deci Rusia nu vrea sa ramana in ONU, pai nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult