Acasa Top SecretArmata Paradă militară cu avioane şi MRAP

Paradă militară cu avioane şi MRAP

scris de D.S.S.
5 afisari

Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază vor participa luni, 26 noiembrie, şi miercuri, 28 noiembrie, de la ora 11.00, la pregătirile pentru parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Paradă militară cu MRAP (Mine Resistant Ambush Protected)

Ministerul Apărării Naţionale va participa anul acesta la Parada organizată la 1 Decembrie cu peste 1.300 de militari, tehnică de luptă ale tuturor categoriilor de forţe, inclusiv aeronave de luptă şi transport, fiind prezentă pentru prima dată şi maşina blindată de tip MRAP (Mine Resistant Ambush Protected), folosită în Afganistan de către militarii români.

În vederea desfăşurării paradei s-a aprobat suplimentarea bugetului instituţiei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012, cu suma de 400.000 lei. Datele finale referitoare la costurile pentru Parada militară de la 1 Decembrie şi activităţile desfăşurate la nivelul garnizoanelor din ţară vor fi cunoscute după finalizarea lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult