Acasa Top SecretArmata Pe unde scoate Ponta cămaşa? Turcii au venit după ajutor

Pe unde scoate Ponta cămaşa? Turcii au venit după ajutor

scris de M.A.B.
5 afisari

Pe unde scoate Ponta cămaşa? Au venit după ajutorul promis. Ministrul Apărării Naţionale şi şeful SMG l-au primit pe comandantul Forţelor Terestre din Armata Republicii Turcia, generalul Hayri Kivricoglu.

Pe unde scoate Ponta cămaşa? Turcii au venit după ajutor militar

Pe unde scoate Ponta cămaşa? Turcii au venit după ajutor militar (foto: Vali Ciobârcă/ MApN)

În cadrul întâlnirilor bilaterale s-a discutat despre buna cooperare între armatele României şi Turciei şi participarea la iniţiativele regionale comune în vederea asigurării securităţii în zonă, anunţă MApN.

La sfârşitul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a declarat că Turcia poate conta pe România ca partener şi “aliat militar“, având în vedere problemele înregistrate la frontiera estică (aluzie la tensiunile la frontiera cu Siria). “Vorbind de politică, domnule ambasador, vă rog să transmiteţi încă o dată Guvernului turc că, în aceste vremuri dificile pentru dumneavoastră la frontiera estică, poate conta pe România, ca partener, aliat militar, prieten, puteţi să vă bazaţi întotdeauna pe noi, în aceste vremuri, dar şi în viitor”, a afirmat Victor Ponta.

În timpul întâlnirii de marţi, 13 noiembrie, de la sediul MApN, oficialii au mai abordat subiecte referitoare la menţinerea standardelor militarilor prin exerciţii comune, la procesul de transformare al celor două armate şi la direcţiile de acţiune ale Alianţei Nord Atlantice în perioada următoare. Comandantul Forţelor Terestre din Armata Republicii Turcia se află în ţara noastră la invitaţia omologului său, general-locotenent Sorin Ioan.

6 comentarii

MI-5 13-11-2012 - 19:08

M.A.B-uleeee…..
Daca turcul avenit la invitatia omologului sau roman,
atuncin-a venit dupa ajutor…
Titlu de ziarist de scoala elementara bre…

Marius Bâtcă 13-11-2012 - 19:47

@ MI-5
Mai domol, ca doar nu s-a rasturnat carul cu sobrietate p’aci!
Mai si glumim, ca e permis, ce Doamne iarta-ma!

CAMY 13-11-2012 - 21:14

Da, bre, nea Batca, dar atunci puneti su titlul ziarului remarca : ziar de umor si pamflete politice.

un asistat social 13-11-2012 - 19:31

chiar credeti ca omologul turc… al unei tari foarte bine impiciorongita in NATO a venit sa ceara aj… la noi?ce sa-i dam noi?…avioane…noi conducem NATO? ZIARISTI DE DOI euro/fiec cuvant scris(vezi Bel-Ami)> Se pricep la imbarligaturi nicidecum la pol si geopol…stra…analiz…diplo…ca altfel am fi fost condusi de ei ziaristii si sunt foarte multi; Fl-na Juncan a fost pe la voi si a lasat urme adanci. Ati aruncat o nada poate se imbarliga cineva nebunilor

un asistat social 13-11-2012 - 19:46

„Ziua????veche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica „Comentarii”” . Daca este „parere” ce ai vrea sa mor eu ca nu am pareri ca ale tale? dar in articolul lui MAB nu sunt parerile lui? sunt certitudinile lui , ce ai expus tu? parerea trb sa aiba sustinere juridica?esti un ziar sau esti monitor oficial?ce faceti? vrei parerea mea „Spune-ti parerea”(scrie la voi in pagina online) si apoi ma ameninti ca suport resp… juridica.Pentru cine si pt ce este ziarul acesta?

un crestin 14-11-2012 - 07:19

Daca la sfârşitul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a declarat :” domnule ambasador, vă rog să transmiteţi încă o dată Guvernului turc că, în aceste vremuri dificile pentru dumneavoastră la frontiera estică, poate conta pe România, ca partener, aliat militar, prieten, puteţi să vă bazaţi întotdeauna pe noi, în aceste vremuri, dar şi în viitor”, asa va face.

Dupa infatisare, Ponta arata a fi neam de turc. Ne va baga in bucluc cu sirienii ca nu-s destui afganii, libienii si toate fronturile.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult