Acasa Top SecretArmata Pentagonul s-a răzbunat. Talibanii care au doborât elicopterul cu echipa SEAL au fost ucişi

Pentagonul s-a răzbunat. Talibanii care au doborât elicopterul cu echipa SEAL au fost ucişi

scris de Cristian Vultureanu
2 afisari

Talibanii care au doborât în urmă cu câteva zile un elicopter american la bordul căruia se aflau 38 de militari americani şi afgani au fost ucişi în urma unui raid aerian cu ţintă precisă, a anunţat generalul John Allen, comandantul forţelor americane din Afganistan.

Talibanii care au doborât în urmă cu câteva zile un elicopter american la bordul căruia se aflau 38 de militari americani şi afgani au fost ucişi

Generalul a declarat că forţele internaţionale au aflat unde au fugit insurgenţii, i-au depistat şi i-au ucis printr-o „lovitură aeriană energică„. Generalul John Allen, comandantul forţelor americane şi ale NATO din Afganistan, a declarat că liderul insurgenţilor nu a fost ucis în timpul operaţiunii, deşi acesta era scopul principal al misiunii militare.

În urma prăbuşirii elicopterului, şi-au pierdut viaţa inclusiv membri ai Seal Team Six, unitatea de elită a forţelor speciale americane, cea care a întreprins la începutul lunii mai, în Pakistan, operaţiunea de eliminare a liderului al-Qaida, Osama ben Laden.

9 comentarii

neacsum 10-08-2011 - 19:39

Bun asa. Peste o saptamana o sa auzim ca baza din care au plecat cei ce i-au ucis pe talibani a fost atacata, sau poate cine stie, alta baza , nu neaparat americana, poate romana. Si uite asa fiecare isi cauta singur dreptatea si isi razbuna mortii. Nici o diferenta intre unii si altii, toti isi au justificarile lor. Macar afganii pot spune ca sunt acasa la ei.

geek-a-contra 10-08-2011 - 19:43

si afganii care lupte impotriva talibanilor tot acasa la ei sint. daca Ro ar fi in pericolul de a cadea in miinile unei organizatii de tip taliban, pe ce parte a baricadei te-ai afla?

spartacus 10-08-2011 - 20:24

Ce este ciudat este ca s-a inversat proportia… daca la inceput talibanii erau mai putini, acuma se inmultesc cei care ii sprijina din rabndul populatiei civile.De ce oare ?

neacsum 10-08-2011 - 19:53

Daca ar fi dupa mine , as retrage armata romana din afganistan. Daca americanii sunt interesati de uraniu si droguri, sa si le ia singuri .Nu va faceti ca nu stiti ce urmaresc americanii in afganistan. Mai lasati-ma cu lupta lor impotriva terorismului.Canad i-au sustinut pe talibani impotriva rusilor cum a fost ? Cine i-a educat, instruit si inzestrat pe actualii teroristi ? Haideti, un pic de decenta in fata realitatii istorice. Nu sunt pentru sustinerea actelor teroriste, dar afganistanul are o cu totul alta destinatie.

ELVIS 10-08-2011 - 22:54

Nu vreti sa ne spuneti ce cauta americanii in Afganistan, daca stiti ? Nu ne lasati in ceata.
Poate ca va este frica si doar latrati fara sa muscati.

nimeni 11-08-2011 - 09:43

pai spune ce cauta- uraniu si dorguri.

ma asteptam totusi la mai mult.
atat din partea amerocanilor cat si a domnului neacsum.

anton 10-08-2011 - 20:00

38 de militari americani si afgani ucisi…. hmm. Replica a mai ridicat putin moralul trupelor. Totusi, suspecta prabusirea elicopterului prin lovire la punct fix. Nu era cumva vreun emitator asupra unui luptator afgan „kamikaze” care a dirijat racheta insurgentilor?

sta 10-08-2011 - 21:15

,,

relu 11-08-2011 - 09:53

Informatia care o spune generalul ipocrit John Allen, nu este adevarata.Cei care au fost omorati in atacul aerian nici macar nu erau talibani ci erau civili ca de obicei.Talibanii care au eliminat echupa SEAL sunt OK si traiesc bine departe de Afganistan.Restu este minciuna si gogomanii ale acelui general de ciuda ca au fost ucisi cei de la SEAL.Soldatii americani vor fi ucisi in continuare in Afganistan

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult