Acasa Top SecretArmata UPDATE Ponta mută noaptea repetiţiile pentru parada militară de 1 Decembrie

UPDATE Ponta mută noaptea repetiţiile pentru parada militară de 1 Decembrie

scris de M.A.
8 afisari

UPDATE 14.16: Repetiţia generală pentru parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, programată a se desfăşura miercuri, 28 noiembrie, ora 11.00, a fost anulată, anunţă MApN, într-un comunicat.

Victor Ponta mută noaptea repetiţiile pentru parada militară de 1 Decembrie. Premierul a declarat marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că nu este de acord ca miercuri să se desfăşoare o nouă repetiţie pentru defilare, întrucât Bucureştiul ar fi blocat din nou.

2_Defilarea_militarilor_de_la_Regimentul_de_Garda

Ponta mută noaptea repetiţiile pentru parada militară de 1 Decembrie (foto MApN.ro)

Victor Ponta a precizat că repetiţiile pentru defilare ar putea fi efectuate seara sau noaptea, astfel încât traficul din Capitală să nu fie afectat. “Domnilor miniştri, le transmiteţi trupelor că eu nu-i mai las să facă pregătiri. Ieri ne-au cam înjurat bucureştenii, deşi ştiau că aşa o să se întâmple. Gata! Fără (repetiţii – n.r.). Le fac seara, noaptea, dar nu în timpul zilei că blocăm oraşul. Din păcate, asta este situaţia. Până nu o să găsim o soluţie prin care, în momentul repetiţiilor pentru defilare, să avem o soluţie logistică, de infrastructură, de deblocare a oraşului, nu are rost. Le uraţi din partea mea tuturor celor care defilează să ţină bine minte pe unde trec şi ce fac, dar nu mai putem bloca mâine din nou oraşul. Ştiu că şi mâine era din nou o repetiţie, mâine nu mai ieşeam din oraş că ne luau bucureştenii cu furcile. E foarte bine şi mă bucur că aveţi pregătirile făcute pentru sâmbătă. Repetiţii seara, noaptea”, a spus premierul.

Victor Ponta le-a recomandat organizatorilor paradei militare să găsească o soluţie, inclusiv inspirându-se din modul în care Franţa, Marea Britanie sau SUA gestionează astfel de evenimente, transmite Agerpres.

1 comentariu

Ianos 28-11-2012 - 06:32

La fotbal si la militarie se pricep toti.
Atitudine de prim secretar PCR.
Merita sa-l faca Dobritoiu si pe asta „colonel” a la Turcescu et comp.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult