Acasa Top SecretArmata Ponta vrea bază NATO permanentă în România

Ponta vrea bază NATO permanentă în România

scris de D.S.S.
15 afisari

Romania va cere saptamana viitoare, la summit-ul NATO, amplasarea unei baze militare permanente la noi in tara, in contextul crizei din Ucraina. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta.

Ponta vrea bază NATO permanentă în România

Ponta vrea bază NATO permanentă în România

 Victor Ponta a declarat că unul dintre obiectivele fundamentale ale României la summitul NATO de săptămâna viitoare constă în obţinerea unei prezenţe militare permanente a NATO pe teritoriul său, el menţionând că acest obiectiv a fost stabilit la nivelul tuturor instituţiilor statului.

”Dacă se va lua această decizie – şi sper că se va lua – implementarea acesteia se va face cu siguranţă anul viitor, peste doi ani. Acum la summit merge domnul Băsescu, care nu va mai fi preşedinte, şi atunci eu am vrut să arăt foarte clar sprijinul Guvernului şi al autorităţilor române care vor fi şi anul viitor la conducerea ţării pentru acest proiect strategic pentru România”, a spus Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult