Acasa Top SecretArmata Pregăteşte NATO desant în România? Şeful de stat major JFC verifică poligoanele din România

Pregăteşte NATO desant în România? Şeful de stat major JFC verifică poligoanele din România

scris de D.S.S.
14 afisari

Șeful Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, s-a întâlnit luni, 16 iunie, la sediul MApN, cu șeful de stat major al Comandamentului Aliat Întrunit (JFC) de la Napoli, generalul-locotenent Leonardo di Marco.

 șeful de stat major al Comandamentului Aliat Întrunit (JFC) de la Napoli, generalul-locotenent Leonardo di Marco

șeful de stat major al Comandamentului Aliat Întrunit (JFC) de la Napoli, generalul-locotenent Leonardo di Marco

Delegația condusă de generalul-locotenent Di Marco va vizita mai multe unități militare pentru a identifica posibile zone de instruire în comun a trupelor aliate.

În cadrul întrevederii, cei doi lideri militari au discutat despre rolul și locul Comandamentului Aliat și despre faptul că, pentru România, colaborarea continuă într-o nouă abordare, în contextul conceptului ‘Regional focus’.

‘JFC Napoli are un rol important pentru aplicarea măsurilor de reasigurare și solidaritate stabilite la nivel aliat, precum și în implementarea deciziilor viitorului Summit al NATO din Țara Galilor’, a subliniat șeful SMG.

De asemenea, șeful de stat major al JFC Napoli a spus: ‘România este un membru puternic al Alianței Nord-Atlantice, implicat în activitățile de creștere și adaptare a capacității de apărare pentru asigurarea unui nivel ridicat de răspuns al NATO, cerut de dinamica mediului actual de securitate’.

6 comentarii

salut 17-06-2014 - 01:51

S-a racit, bre. Acum e Irakul, acolo-i baiul.
Iuropenii sa mai astepte, ca si asa nu-i ataca decat fantomele din mintea lor. In plus, iuropenii au castigat: au dreptul sa plateasca rusilor datoriile ukrainienilor, au scapat de administrarea Crimeii, au primit licenta sa dea de haleala la 40 de milioane de hamesiti. Da’ eu cred ca rusii „vor interveni” (undeva prin Siberia) si iuropenii se vor supara si le vor da mUE la ukraineni, in loc de papica. Mai mai sa bage in faliment Rusia, tari iuropenii astia !

urbos 17-06-2014 - 02:32

O tot dai cu Europa, cand de fapt e facatura americaneasca. Europa nu le da nimic cacatilor alora de ucrainieni, totul fiind un pretext americanesc pentru mentinerea cizmei lor in Europa.

salut 17-06-2014 - 03:46

Iuropa a ramas cu mortu-n casa. Americanii au treburi urgente in Irak. Asta era sensul. Bineinteles ca isi vor mentine si cizma pe gatul Iuropuu conduse de neoconiii PPE. Gratuit, pe baza de bau-bau rusesc.

salut 17-06-2014 - 04:13

Mortu-i Ukraina, bineinteles. Nu numai tara ca atare ci toata valvataia aprinsa de americani si iuropeni pe subiectul asta. Daca si americanii sunt „mortul, apoi americanii sunt „un mort destul de vivace” pentru iuropeni.

Cel putin asa se vede de aici.

Dupa ce s-au pisat pe iuropeni (scandalul interceptarilor „amice”), americanii le-au dat voie iuropenilor sa sa-si ceara iertare si le-au sugerat ca iote, „va scapam noi de dependenta de rusi”. „Va dam o dependenta tot de o singura sursa de patru ori mai scumpa”. Juma’ din iuropeni au pus botul.

pathfinder 17-06-2014 - 09:04

Care „valvataie aprinsa de americani si iuropeni” bai mancurtule?
Asta ai inteles tu din EuroMaodan bai debile?

„Cel putin asa se vede de aici.”
De unde bre maimuta, din baobab sau de unde?

„Va dam o dependenta tot de o singura sursa de patru ori mai scumpa”
De unde ai scos-o „de patru ori mai scumpa” mai rusnac idiot?
Ai o sursa ceva sau iar bati campii?

UnUL 17-06-2014 - 09:13

Păi ce ai vrea să înțeleagă rusofilul de Salaud? Oricum, el nu prea înțelege mare lucru. Repetă doar aceleași imbecilități până la suprasaturație.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult